VitoScaletta
80+ Gold
Ssd de kesinlikle sorun yok Windows harddiske kurdum sorun yok olayı kısaca özetliyim ssd geldi Windows kopyaladım başlattım gayet güzel açıldı hızlı başlıyordu pc yalnız ilk başta pc donuyodu Bi şeylere basınca kirleniyordu başlangıç onarma yı açtım döngüye girdi bozuldu baştan flaşla Windows ssd ye kurdum şuan hızlı açılıyor tek sorun pc boot edilirken 3 tane Windows gözüküyor birini seç diyor ve Windows ssd de aşırı kasıyor Bi klasöre basıyorum 35 sn bekliyorum Bi WiFi basıyorum 35 sn bekliyorum önceden böyle değildi acaba 3 tane Windows kurulu olduğu içinmi bu şekilde çünkü sinirden elim titriyor Windows ssd ye kurmak için 1 gün bekledim ssd hız testi sağlık testi yaptım değerler süper bu arada ssd Samsung 860 evo yani neden böyle acil bu problemi çözmem lazım
Bi yazı yazmak bile saatimi alıyor her şey donuyor bu nedir arkadaş
GÜNCEL:Şuan windows ssd den başladı ve jet gibi çok iyi tek sorun biosta gözükmüyor arkadaş tekrar deniyip bakıcam hatta diğer windows olan harddiski biçimlendirdim hala çalışıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bi yazı yazmak bile saatimi alıyor her şey donuyor bu nedir arkadaş
GÜNCEL:Şuan windows ssd den başladı ve jet gibi çok iyi tek sorun biosta gözükmüyor arkadaş tekrar deniyip bakıcam hatta diğer windows olan harddiski biçimlendirdim hala çalışıyor
Son düzenleme: