Neler Yeni

3 tane Windows var ve SSD de windows aşırı kasıyor

VitoScaletta

80+ Gold
Ssd de kesinlikle sorun yok Windows harddiske kurdum sorun yok olayı kısaca özetliyim ssd geldi Windows kopyaladım başlattım gayet güzel açıldı hızlı başlıyordu pc yalnız ilk başta pc donuyodu Bi şeylere basınca kirleniyordu başlangıç onarma yı açtım döngüye girdi bozuldu baştan flaşla Windows ssd ye kurdum şuan hızlı açılıyor tek sorun pc boot edilirken 3 tane Windows gözüküyor birini seç diyor ve Windows ssd de aşırı kasıyor Bi klasöre basıyorum 35 sn bekliyorum Bi WiFi basıyorum 35 sn bekliyorum önceden böyle değildi acaba 3 tane Windows kurulu olduğu içinmi bu şekilde çünkü sinirden elim titriyor Windows ssd ye kurmak için 1 gün bekledim ssd hız testi sağlık testi yaptım değerler süper bu arada ssd Samsung 860 evo yani neden böyle acil bu problemi çözmem lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi yazı yazmak bile saatimi alıyor her şey donuyor bu nedir arkadaş

GÜNCEL:Şuan windows ssd den başladı ve jet gibi çok iyi tek sorun biosta gözükmüyor arkadaş tekrar deniyip bakıcam hatta diğer windows olan harddiski biçimlendirdim hala çalışıyor

Son düzenleme:

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
:D

Addons01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
İsrafil
SSD de kesinlikle sorun yok Windows harddiske kurdum sorun yok olayı kısaca özetliyim SSD geldi Windows kopyaladım başlattım gayet güzel açıldı hızlı başlıyordu PC yalnız ilk başta PC donuyodu Bi şeylere basınca kirleniyordu başlangıç onarma yı açtım döngüye girdi bozuldu baştan flaşla Windows SSD ye kurdum şuan hızlı açılıyor tek sorun PC boot edilirken 3 tane Windows gözüküyor birini seç diyor ve Windows SSD de aşırı kasıyor Bi klasöre basıyorum 35 sn bekliyorum Bi WiFi basıyorum 35 sn bekliyorum önceden böyle değildi acaba 3 tane Windows kurulu olduğu içinmi bu şekilde çünkü sinirden elim titriyor Windows SSD ye kurmak için 1 gün bekledim SSD hız testi sağlık testi yaptım değerler süper bu arada SSD Samsung 860 evo yani neden böyle acil bu problemi çözmem lazım

Önceden o harddisk kurdugun icin ama onunda cozumu var bu bilgisayara sag tikla orda gelismis sistem ayarlar olucak oraya bas sonra baslangicada bas ordan windowslari kaldir sadece kullandigin windows kalsin sonra windows tuşu + R yapip msconfig yaz sonra ordan da aynisini Yaz ve pc yi yeniden baslat umarim ise yarar

Moto E (4) Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

VitoScaletta

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önceden o harddisk kurdugun icin ama onunda cozumu var bu bilgisayara sag tikla orda gelismis sistem ayarlar olucak oraya bas sonra baslangicada bas ordan windowslari kaldir sadece kullandigin windows kalsin sonra windows tuşu + R yapip msconfig yaz sonra ordan da aynisini Yaz ve PC yi yeniden baslat umarim ise yarar

Deniycem biraz daha detaylı anlatırmısınız ama nasıl kasıyor şuan İnternet Explorer kapatmak için 2 dk dır bekliyorum

Addons01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
İsrafil
Nazarınız değdi

Windows sitesinden Windows sıkıntı yok
Windows ilede alaka olabilir ama windows sitesinden indirdiysen sorun yok buyuk ihtimal pc ile yada ssd ile ilgili bir sorun

Siz benim dediklerimi uygulayın buyuk ihtimal hata duzelicektir

VitoScaletta

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows ilede alaka olabilir ama windows sitesinden indirdiysen sorun yok buyuk ihtimal PC ile yada SSD ile ilgili bir sorun

Offf ama hız sağlık testlerinde hiç sıkıntı yok ssd de ve dün kullanırken sırf elim kırlıyadıda basmasaydım başlangıç onarmaya Windows crackli diye yapmadı kaldı bilgisayar öyle

Boot menüsünde ssd gözükmüyor

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
SSD de kesinlikle sorun yok Windows harddiske kurdum sorun yok olayı kısaca özetliyim SSD geldi Windows kopyaladım başlattım gayet güzel açıldı hızlı başlıyordu PC yalnız ilk başta PC donuyodu Bi şeylere basınca kirleniyordu başlangıç onarma yı açtım döngüye girdi bozuldu baştan flaşla Windows SSD ye kurdum şuan hızlı açılıyor tek sorun PC boot edilirken 3 tane Windows gözüküyor birini seç diyor ve Windows SSD de aşırı kasıyor Bi klasöre basıyorum 35 sn bekliyorum Bi WiFi basıyorum 35 sn bekliyorum önceden böyle değildi acaba 3 tane Windows kurulu olduğu içinmi bu şekilde çünkü sinirden elim titriyor Windows SSD ye kurmak için 1 gün bekledim SSD hız testi sağlık testi yaptım değerler süper bu arada SSD Samsung 860 evo yani neden böyle acil bu problemi çözmem lazım

tek çare temiz kurulum gibi
5.5 TB için ölüm de demek.

Addons01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
İsrafil
Offf ama hız sağlık testlerinde hiç sıkıntı yok SSD de ve dün kullanırken sırf elim kırlıyadıda basmasaydım başlangıç onarmaya Windows crackli diye yapmadı kaldı bilgisayar öyle

Boot menüsünde SSD gözükmüyor
Tekrardan Format Atmayı Deneyin Önemli Dosyanız Varsa Yedekleyin

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Hiç uğraşma tamamini sil 1 tane temiz windows kur.En kolay ve etkin yöntem bana göre.

VitoScaletta

80+ Gold
tek çare temiz kurulum gibi
5.5 TB için ölüm de demek.
Şuan pc açıldı c diski olarakta ssd gösteriyor gayet güzel ama biosta ssd gözükmüyor abi şaka gibi

Pc açılırken 3 tane Windows çıkıyo 11 biriminde 4 biriminde falan yazıyor

Düşmanımmısın ?

Top Bottom