Neler Yeni

Çözüldü✓ 30.000₺ bandında laptop önerisi

Siyahkeys

80+
Bütçe
33000
30knın çok üstüne çıkmayacak şekilde laptop tavsiyeniz var mıdır ben yukarıdaki modeller arasındayım .Tavsiyelerinizi merak ediyorum.

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Ömer Doğan
Hocam tuf serisinin tasarımı aşırı hoşuma gidiyor ama victusla arasında performans olarak çok fark var mıdır hangisini almamı tavsiye edersiniz attığınız ilk 2 üründen
Tuf serisinin tasarımı benim de çok hoşuma gidiyor fakat sorun şu işlemci sıcaklığından dolayı o güzel kasaya dokunamayacaksınız bile.

Siyahkeys

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tuf serisinin tasarımı benim de çok hoşuma gidiyor fakat sorun şu işlemci sıcaklığından dolayı o güzel kasaya dokunamayacaksınız bile.
Isınma problemi yok diye okudum bir çok forumda ama siz böyle diyince emin olamadım şu an
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz ne önerirsiniz 30k bütçeye

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Ömer Doğan
Isınma problemi yok diye okudum bir çok forumda ama siz böyle diyince emin olamadım şu an
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz ne önerirsiniz 30k bütçeye
HP victus ve lenovo loqlara bakılabilir başka da bu fiyat bandında düzgün kaliteli şey yok. Herkesin tek bildiği işlemciye 30 watt limit koyarsan çok fazla ısınmaz oluyor fakat 30 watt limit ile lenovolardan hp'lerden kötü oluyor.

Siyahkeys

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HP victus ve lenovo loqlara bakılabilir başka da bu fiyat bandında düzgün kaliteli şey yok. Herkesin tek bildiği işlemciye 30 watt limit koyarsan çok fazla ısınmaz oluyor fakat 30 watt limit ile lenovolardan hp'lerden kötü oluyor.
Anladım teşekkür ederim

Top Bottom