Neler Yeni

30.000 Tl sistem önerisi

themarcus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
enes şahin
Bütçe arttırma şansın var mı
malesef hocam kısıtlı pek kıpırdayamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

başka bir forumda başkası böyle bir makale yazmış

Benim bir arkadaşım asus tuf 240mm sıvı soğutucusunu monte etmişti üst kısmına. sorduğumda da bir şekilde yaptım demişti, yani aslında net bir şekilde desteklemeyen bir model olduğunu oradan anlamıştım. Sonrasında kasasını sattığı için ben inceleme fırsatı bulamamıştım.

2 hafta önce Corsair H100 RGB 240mm satın aldım. Ön tarafa mottaj yapmak istediğimde ekran kartıma çok bitişik duruyor ve kötü bir görüntü oluşturuyordu.

Gelelim kasanın üst kısmına. Tam aaaa çok güzel oturacak, meğerse 240 mm monte ediliyormuş diyecekken mosfet soğutucuları nedeniyle radyatörü vida yuvalarına oturmam mümkün olmadı. Fanlar mosfet soğutucusuna değdiği için daha fazla ittiremedim. Sadece 3 vida ile kasanın petekli yapısı sayesinde üst kısma monteleyebildim. Çok da güzel tuttu vidalar ve vida koyamadığım ön kısımlara da ince kauçuklar yerleştirerek kasaya vereceği titreşimi en aza indirdim. He yaptığım çok mantıklı mı? Değil. Ama kasamın iç görüntüsüne bir zarar veri mi? Kesinlikle hayır. İlerleyen zamanlarda da bir sorun yaşatacağını hiç düşünmüyorum. Fotoğraflardan siz yorumlayın.

Sadece tek korkum Ram'lerin sıkıntı yaratmasıydı. Onlara da sıfıra sıfır oldu. Ram'lere değiyor ama hiç ittirmiyor.

Siz de alacağınız radyatörün detaylı ölçülerini Corsair H100 RGB 240mm ile karşılaştırırsanız benim gibi monte edip edemeyeceğinizi hesaplayabilirsiniz.

montelerken biraz sıkıntı yaşatabilir
pek bilgim olmadığından bilir kişiden yardım almam en doğrusu olacak alacağım sitenin mağazasına giderek kendilerinin yapmasını istiyeceğim

malesef hocam kısıtlı pek kıpırdayamıyorum

pek bilgim olmadığından bilir kişiden yardım almam en doğrusu olacak alacağım sitenin mağazasına giderek kendilerinin yapmasını istiyeceğim
bulunduğunuz şehirde mağzası varsa çok iyi ekran kartı takmayada uğraşmassınız

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Metin Kardaş

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Furkan

Birde şuna bak kanka
knk 32 k vericeksin bi sisteme ekran kartı 3060 mı olucak üstünede kasa gamebooster ve psu damı gamebooster olucak bu net scam bence :D tek tek toplasam muhtemelen daha uyguna getiririm bu sistemi :D indirimle kovalasam ki kovalamasam bile daha uyguna gelebilir

themarcus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
enes şahin
Anakart x670 yapıp bunu alabilirsin
anakartı
ASUS PRIME X670-P Soket AM5 6400MHz(OC) DDR5 DP HDMI AURA RGB ATX Anakart
olarak yükseltin dediniz dimi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,617
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,617
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
tamamdır hocam teşekkür ederim yarın hayırlısıyla gidip mağazadan alımı sağlayacağım teşekkür ederim vaktinizi ayırıp öneri yaptığınız için
Rica ederim keyifli kullanımlar dilerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,615
Üyeler
162,716
Son üye
Mustafalustn
Top Bottom