bende bu bütçede arıyorum konuyu takipteyim.30.000 TL kadar limitim var Tekirdağ da oturuyorum hangi motoru alabilirim, sıfır çin mi almalıyım yoksa 2.el bişeyler mi bakmalıyım ?
Haydaa bende monitor diye okudum ne diyo bu dedimMonitör diye okudum dedim millet kafayı yedi herhalde. Tam bir Adana Limanı faciası yaşadım. Şimdiden hayırlı olsun dostum. Kazasız belasız.
Sıfır olarak drift ve vultre buldum bu fiyata 2. El düzgün bişey yok gibibende bu bütçede arıyorum konuyu takipteyim.
5-6 ay öncesine kadar cbr125 alınabiliyordu bakıyorum fiyatları çok artmış bakalım arkadaşlar neler önerecekler
Sıfır olarak drift ve vultre buldum bu fiyata 2. El düzgün bişey yok gibi
Ben buldum inşallah sende bulursun baya araştırdım 4 marka arasında kaldım aldığım marka türkiyede çok bilinmiyor ama suziki parçaları kullanıyor haojue da135s aldım yamah ybr, honda cbf kadar kaliteli bir motor bilimediği için fiyatı daha uygun ben bunu tercih ettim sanada tvs apache, hero thriller, bajaj discovery ve haojue da135s bu 4 motoru tavsiye ederim.bende bu bütçede arıyorum konuyu takipteyim.
5-6 ay öncesine kadar cbr125 alınabiliyordu bakıyorum fiyatları çok artmış bakalım arkadaşlar neler önerecekler