Atemix38
80+ Bronze
Dahası
S23 u yeni aldim knkÜslubunu düzelt bilgi sahibi olmadığın konularda emin konuşma bu kadar İşletim sistemi diye bir gerçek var.
Muhtemelen daha eline almamışsın cihazları elindeki çakma xiaomiyle en bilgili sensin kardeşim benim, iyi forumlar.
Güle güle kullanS23 u yeni aldim knk
Hocam üslubumda bir sey yok aşırı fanboy olup bağnazlık yapıyorsunuz. İphone işletim sistemi iyi olabilir daha önce 11 kullandım bir süre ve başarılı bir cihaz fakat bu fiyata s23 varken 12 almak hiç mantıklı değil. Siz asıl bence s3 mini kullanip samsunga "samsung ne abi" diyenlerdensiniz, iyi forumlar.Üslubunu düzelt bilgi sahibi olmadığın konularda emin konuşma bu kadar İşletim sistemi diye bir gerçek var.
Muhtemelen daha eline almamışsın cihazları elindeki çakma xiaomiyle en bilgili sensin kardeşim benim, iyi forumlar.
Aksine s23 öneriyorum zaten mesajları düzgün okumanı tavsiye ederim.Hocam üslubumda bir sey yok aşırı fanboy olup bağnazlık yapıyorsunuz. İphone işletim sistemi iyi olabilir daha önce 11 kullandım bir süre ve başarılı bir cihaz fakat bu fiyata s23 varken 12 almak hiç mantıklı değil. Siz asıl bence s3 mini kullanip samsunga "samsung ne abi" diyenlerdensiniz, iyi forumlar.
Ben ip12 alırım dediğiniz için dedim zatenAksine s23 öneriyorum zaten mesajları düzgün okumanı tavsiye ederim.
Ben yerinde olsam 12 alırdım diye belirttim, tercih meselesi.
S23 kullanıp s23 övmek de fanboy ve bağnazlıktır desem doğru olur mu ?
benim gözümde ip 6s> s24 bu fikir değişmeyecek herkesin kendi parası uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum.
iyi forumlar
Hocam daha kutuyu açmadımAksine s23 öneriyorum zaten mesajları düzgün okumanı tavsiye ederim.
benim gözümde ip 6s> s24 bu fikir değişmeyecek herkesin kendi parası uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum.
iyi forumlar
Benim gözümde dediğiniz kısımda mesela fanboy ve bağnaz oluyorsunuz. Arkadaşın bütçesine gore soyledim s23 üAksine s23 öneriyorum zaten mesajları düzgün okumanı tavsiye ederim.
iyi forumlar
Aynen link atar misin 19k ya
Hocam o pek iyi degil diye biliyorumPeki S23 fe ye ne diyorsunuz