Ardaguness
80+
- Bütçe
- 370
Merhaba Drop plus dışında önerebileceğiniz kulaklık varmı aylardır arıyorum kafayı yicem lütfen yardım edin.
Kulaklığı kafaya takınca üstü hoş durmuyor rahatsız edici dışardan biri bakınca.30 TL daha çıkabilirseniz Asus Tuf H3 öneririm.
Kulaklığı görünüşüne göre yargılamak yanlış.Kulaklığı kafaya takınca üstü hoş durmuyor rahatsız edici dışardan biri bakınca.
Kaliteli ona bişey demedim ama görünüş kısmında beni rahatsız etti kulaklık çok güzel ona bişey demedim.Kulaklığı görünüşüne göre yargılamak yanlış.
Kaliteli bir kulaklık.
Cougar kulaklıklarda ses mikrofona gidiyor bişey açınca öyle demişler forumdaKulaklığı görünüşüne göre yargılamak yanlış.
Kaliteli bir kulaklık.
![]()
Cougar Phontum Essential CGR-P40NW-150 Mikrofonlu Fildişi Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Cougar'ın bir sürü kulaklığı var.Kaliteli ona bişey demedim ama görünüş kısmında beni rahatsız etti kulaklık çok güzel ona bişey demedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cougar kulaklıklarda ses mikrofona gidiyor bişey açınca öyle demişler forumda
Fildişi rengi olan hoşuma gitti ama o ses olayından korkuyorumCougar'ın bir sürü kulaklığı var.
Mikrofonu kulaklıktaki sesi karşıya veriyor demiş birisi.Fildişi rengi olan hoşuma gitti ama o ses olayından korkuyorum
Alsam test etsem eğer böyle bişey varsa geri iade edebilirim dimi ?Mikrofonu kulaklıktaki sesi karşıya veriyor demiş birisi.
Fakat gürültü engellemeyi açarsanız problem çözülebilir.
İstemiyorsanız Drop Plusu bekleyin başka kulaklık bulamadım maalesef.
Bilmiyorum.Alsam test etsem eğer böyle bişey varsa geri iade edebilirim dimi ?
Ama 14 gün içinde iade hakkı varmış beğenmedim diyip geri yollayabiliyormuşuz?Bilmiyorum.
Öyle bir sorun yok deyip iade kabul etmeyebilirler.
O zaman iade gerçekleşir.Ama 14 gün içinde iade hakkı varmış beğenmedim diyip geri yollayabiliyormuşuz?