Neler Yeni

300-400 zorlasan 450k ya ARABA

flare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
ted
İlgilendiği Kategoriler
Araba
Bütçe
450000
Bagaj boyutu çok önemli suv ya da jip tarzı bir şey(sedan da olur da bagajları geniş olmalı) olabilir ama şehir içi kullanılacağı için çok da yakmaması lazım 4-6 arası belki.Performansı çok da düşük olmasa iyi olur aylık uzun yola da çıkılacağı için bir de modeli de çok eski olmasa iyi olur.(İş amacıyla ve uzun süreli kullanılacağı için rahat da olmalı çok araştırdım ama sizlere de bir sorayım dedim,otomatik de olsa tadından yenmez olmasa da olur ama)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok şey istedim biliyorum

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,096
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Biraz daha ekleyip yeni kasalara da bakabilirsin.
@Musa Dinç kullanıyor sorularını sorabilirsin.
450 civarına 1.5 vtec rs civicler var bakabilirsin.

Musa Dinç

80+ Bronze
Boş paketini önermem çok boş elit paketi itibari ile alabilirsin arabalarda servis ücretsiz çağırma var sigorta değişimi var ben değiştirdim araçta titreme vs vardı düzeldi arabada herhangi marka tartırabilirsin fakat iyi ustasından yap yoksa tesisatında ufak bir hata soruna yol açabilir ama ben atiker taktırdım önermem onun dışında brc prins taktırabilirsin turbolulara taktıran çok var sorun yaşamayanda çok turbolu diye çekinme eğer boş paketini alacaksan güçten başka bir şey beklememelisin.

Onun yerine hem lpgli sorunu yoksa alınır https://www.sahibinden.com/ilan/vas...z-boyasiz-2018-cikisli-lpg-li-999572264/detay

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Boş paketini önermem çok boş elit paketi itibari ile alabilirsin arabalarda servis ücretsiz çağırma var sigorta değişimi var ben değiştirdim araçta titreme vs vardı düzeldi arabada herhangi marka tartırabilirsin fakat iyi ustasından yap yoksa tesisatında ufak bir hata soruna yol açabilir ama ben atiker taktırdım önermem onun dışında brc prins taktırabilirsin turbolulara taktıran çok var sorun yaşamayanda çok turbolu diye çekinme eğer boş paketini alacaksan güçten başka bir şey beklememelisin.

Onun yerine hem lpgli sorunu yoksa alınır https://www.sahibinden.com/ilan/vas...z-boyasiz-2018-cikisli-lpg-li-999572264/detay

Musa Dinç

80+ Bronze

Musa Dinç

80+ Bronze
Az yaksın istiyor, bagaj istiyor, özellik istiyor siz gidip Tucson öneriyorsunuz :D
Bagaj neredeyse birbirine yakın çok yakmıyor zaten tucson lpg kullanırsan özellik istiyor diyorsunuz zaten elite paket boş değil özellikleri var ki motor olarak kat ka tiyi tucson motoru düşük octavia iyi değil genel olarak hepsine bakmalısın.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bagaj neredeyse birbirine yakın çok yakmıyor zaten tucson lpg kullanırsan özellik istiyor diyorsunuz zaten elite paket boş değil özellikleri var ki motor olarak kat ka tiyi tucson motoru düşük octavia iyi değil genel olarak hepsine bakmalısın.
Bagaj yakın diyorsun arada 80 litre fark var. Octavia 568, Tucson 488
Yakıt Tucson şehir içi 8-9 altına düşmezken, Octavia 4-5 litre yakıyor.
Özelliklerini karşılaştır Octavia çok daha dolu bir araba.
Ayrıca Octavia'ya iyi değil diyen biriyle araba tartışmam.

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon Önerileri , Toplama pc , Ekran Kartı voltajı
Az yaksın istiyor, bagaj istiyor, özellik istiyor siz gidip Tucson öneriyorsunuz :LOL:
Dalgamı geçiyorsun ? Bir arabayı kullanmadan konuşmayın. Az yakması önemli değil arabanın özellikleri zaten bunları tamamlıyor.

Musa Dinç

80+ Bronze
Bagaj yakın diyorsun arada 80 litre fark var. Octavia 568, Tucson 488
Yakıt Tucson şehir içi 8-9 altına düşmezken, Octavia 4-5 litre yakıyor.
Özelliklerini karşılaştır Octavia çok daha dolu bir araba.
Ayrıca Octavia'ya iyi değil diyen biriyle araba tartışmam.
Tucsonun yükseklik olarak bagaj hacmi sayılmıyor filenin üstü sayılmıyor o yüzden bilmeden konuşma bende olan aracı sen daha iyi bilemezsin octavia da kullandım öncesinde benim arabaya göre hantal .
1644866387055.png

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dalgamı geçiyorsun ? Bir arabayı kullanmadan konuşmayın. Az yakması önemli değil arabanın özellikleri zaten bunları tamamlıyor.
Hayatında araba kullanmamış çocuklar konuşmasın lütfen. Bak bakalım bir Octavia ile Tucson'un özelliklerine. Ayrıca az yakması önemli değil diyorsun konu sahibi az yakan araç istiyor. Şu konuları gözünüzle okuyun!

Top Bottom