M Mr.Hakan 80+ Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 37 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Oğur Hakan 7 Kasım 2022 #1 Merhaba,ben bugünlerde 300-450 tl arası klavye almak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum.Sizlerin kararıyla ilgii bir klavye alacağım. Sizce hangi kalvyeyi almalıyım? Lütfen yanıtlarınız benim için çok önemli
Merhaba,ben bugünlerde 300-450 tl arası klavye almak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum.Sizlerin kararıyla ilgii bir klavye alacağım. Sizce hangi kalvyeyi almalıyım? Lütfen yanıtlarınız benim için çok önemli
wearetheash 80+ Bronze Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 619 Dahası Reaksiyon skoru 178 İsim enes yılmaz 7 Kasım 2022 #2 gamepower warlock ilk klavyemdir bozulmasa hala kullanırdım sağlam klavye üzerine su döküldü öyle bozuldu
gamepower warlock ilk klavyemdir bozulmasa hala kullanırdım sağlam klavye üzerine su döküldü öyle bozuldu
M Mr.Hakan 80+ Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 37 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Oğur Hakan 7 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Ben su falan dökmeyeceğim,fakat bilindik birilerinin memnun olduğu bir klavye arıyorum. Sizce gamepower nasıl bir klavye açıklarmısınız ?
Ben su falan dökmeyeceğim,fakat bilindik birilerinin memnun olduğu bir klavye arıyorum. Sizce gamepower nasıl bir klavye açıklarmısınız ?