G.O.A.T.
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 6
Dahası
- Bütçe
- 300
Şu an dandiklerin şehinşahı feriştahı adıyla bilinen Rush RM84 adlı bir cisme sahibim. Aslında bugüne kadar sıkıntıları tolere edebliyordum. Ama şimdilerde SCROLL tamamen kafayı yedi, Fortnite'da fighttayken adama pompalıyı sıktıktan sonra SMG'ye geçmek için scrollü kaydırmama rağmen kendimi bir anda med-kit basarken buluyorum
Ve artık cidden sinirim bozuldu, Arena'dayken rankıma ve klasmanıma bile etki eder oldu.
Sizden isteğime gelecek olursak, istediğim tek şey sert, ve bir tık döndürdüğümü adam gibi hissedebileceğim bir mouse.
Ayrıca dandiklerin şehinşahı olması sebebinden dolayı, 360° dönerken de sensör Allah'ına kavuşuyor
Rage'den evi yıkmadan bu aleti değiştirme hedefindeyim.
SENSÖRÜ FALAN ÖNEMSEMEYE ÇOK GEREK YOK, 360°'de ADAM GİBİ ÇALIŞSIN YETER, SCROLL HİSSİYATI AÇISINDAN BAKARAK BİR MOUSE ÖNERMENİZİ RİCA EDİYORUM.
Teşekkürler.
Ve artık cidden sinirim bozuldu, Arena'dayken rankıma ve klasmanıma bile etki eder oldu.
Sizden isteğime gelecek olursak, istediğim tek şey sert, ve bir tık döndürdüğümü adam gibi hissedebileceğim bir mouse.
Ayrıca dandiklerin şehinşahı olması sebebinden dolayı, 360° dönerken de sensör Allah'ına kavuşuyor
Rage'den evi yıkmadan bu aleti değiştirme hedefindeyim.
SENSÖRÜ FALAN ÖNEMSEMEYE ÇOK GEREK YOK, 360°'de ADAM GİBİ ÇALIŞSIN YETER, SCROLL HİSSİYATI AÇISINDAN BAKARAK BİR MOUSE ÖNERMENİZİ RİCA EDİYORUM.
Teşekkürler.