Neler Yeni

Öneri 300₺ Bütçe İle Mouse Önerisi (Açıklamaya bakarsanız sevinirim)

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Bütçe
300
Şu an dandiklerin şehinşahı feriştahı adıyla bilinen Rush RM84 adlı bir cisme sahibim. Aslında bugüne kadar sıkıntıları tolere edebliyordum. Ama şimdilerde SCROLL tamamen kafayı yedi, Fortnite'da fighttayken adama pompalıyı sıktıktan sonra SMG'ye geçmek için scrollü kaydırmama rağmen kendimi bir anda med-kit basarken buluyorum
tenor.gif

Ve artık cidden sinirim bozuldu, Arena'dayken rankıma ve klasmanıma bile etki eder oldu.

Sizden isteğime gelecek olursak, istediğim tek şey sert, ve bir tık döndürdüğümü adam gibi hissedebileceğim bir mouse.
Ayrıca dandiklerin şehinşahı olması sebebinden dolayı, 360° dönerken de sensör Allah'ına kavuşuyor 🤬

Rage'den evi yıkmadan bu aleti değiştirme hedefindeyim.

SENSÖRÜ FALAN ÖNEMSEMEYE ÇOK GEREK YOK, 360°'de ADAM GİBİ ÇALIŞSIN YETER, SCROLL HİSSİYATI AÇISINDAN BAKARAK BİR MOUSE ÖNERMENİZİ RİCA EDİYORUM.

Teşekkürler.

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HP OMEN 600 iyidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Scrollu kötü olan mouse yok o bütçede.
İyi bari, şu dandikliğin kitabını silip daha iyisini tek başına scrolle yazmış olan birbirine geçirilmiş 3-5 plastik parçası + PCB'den ibaret şeyden kurtulmam gerekli artık.

OMEN 600 mü diğer atılan HyperX mi usta? Madem ikisinin de scrollü iyi, burada sensör odaklı da karşılaştırabiliriz sanırsam.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
İyi bari, şu dandikliğin kitabını silip daha iyisini tek başına scrolle yazmış olan birbirine geçirilmiş 3-5 plastik parçası + PCB'den ibaret şeyden kurtulmam gerekli artık.

OMEN 600 mü diğer atılan HyperX mi usta? Madem ikisinin de scrollü iyi, burada sensör odaklı da karşılaştırabiliriz sanırsam.
Hm bütçe 300 TL'miş 250 sandım :D Raid'in sensörü daha iyi ama sensör farkını anlamak neredeyse imkansız.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
360°'de ikisi de yeterlidir diye tahmin ediyorum :)
O zaman omen alıp geçeyim, param da cebimde kalsın, zaten HyperX aşıyor bütçeyi.

Bu arada 300 limitle farklı bir önerin varsa lütfen buyur usda :D
Viper Mini. Fortnite'da mouseun hafif olması büyük bir avantaj diye biliyorum ama yanlışım da olabilir.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
hocam
Şu an dandiklerin şehinşahı feriştahı adıyla bilinen Rush RM84 adlı bir cisme sahibim. Aslında bugüne kadar sıkıntıları tolere edebliyordum. Ama şimdilerde SCROLL tamamen kafayı yedi, Fortnite'da fighttayken adama pompalıyı sıktıktan sonra SMG'ye geçmek için scrollü kaydırmama rağmen kendimi bir anda med-kit basarken buluyorum
tenor.gif

Ve artık cidden sinirim bozuldu, Arena'dayken rankıma ve klasmanıma bile etki eder oldu.

Sizden isteğime gelecek olursak, istediğim tek şey sert, ve bir tık döndürdüğümü adam gibi hissedebileceğim bir mouse.
Ayrıca dandiklerin şehinşahı olması sebebinden dolayı, 360° dönerken de sensör Allah'ına kavuşuyor 🤬

SENSÖRÜ FALAN ÖNEMSEMEYE ÇOK GEREK YOK, 360°'de ADAM GİBİ ÇALIŞSIN YETER, SCROLL HİSSİYATI AÇISINDAN BAKARAK BİR MOUSE ÖNERMENİZİ RİCA EDİYORUM.

Teşekkürler.
bence o fiyata gerke yok, daha bu gün yeni elime geçti logitech g 102, muhteşem alet. 158 TL amazon'da. Ben şiddetle tavsiye ederim.

emin1g

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammed Emin Ocak
tenor.gif

Teşekkürler.
Claw ya da fingertip kullanıyorsan mouseyi Katar Pro XT öneririm .

Top Bottom