Neler Yeni

300 ₺ bütçeye büyük mouse önerisi istiyorum

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Bütçe
300

Türkiyede incelemesini bulamadığım bir mouse var elim buyuk el yapıma göre bir mouse istiyorum msı gm20 modelini çok beğendim ama incelemesi yok covid ten dolayı mağzalara gitmek istemiyorum eğer aranızda bu mausa sahip olan varsa biraz yardımcı olabilirmi mausu almamın en büyük nedeni sistem parçalarımda msı o yuzden ona almayı duşunuyorum hem sistemdeki rgb sekronize bir şekilde çalışması için hemde markalı oldugu almak istiyorum bildiniz başka bu modele benzeyen bir mouse varsa önerir misiniz? şimdiden teşekür ederim...​

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Bilekten orta parmağa kaç cm mesela benim 26 cm eğer 26 cm-20 cm aralığında ise önereceğim 1-2 model var.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Türkiyede incelemesini bulamadığım bir mouse var elim buyuk el yapıma göre bir mouse istiyorum msı gm20 modelini çok beğendim ama incelemesi yok covid ten dolayı mağzalara gitmek istemiyorum eğer aranızda bu mausa sahip olan varsa biraz yardımcı olabilirmi mausu almamın en büyük nedeni sistem parçalarımda msı o yuzden ona almayı duşunuyorum hem sistemdeki RGB sekronize bir şekilde çalışması için hemde markalı oldugu almak istiyorum bildiniz başka bu modele benzeyen bir mouse varsa önerir misiniz? şimdiden teşekür ederim...​

elimde hiç musa kalmadı

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Muammer Beytekin