Neler Yeni

300 TL CİVARI İLE SSD ÖNERİSİ

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
Selamun aleyküm abilerim kardeşlerim. 300TL civarı bütçe ile dizüstü bilgisayarıma SSD almak istiyorum. Önerileriniz neler? Bilgisayar Asus FX504GD 8GB RAM 4GB 1050 modeli. Destekleme gibi problemler olabilir mi? Birde sizce önceliği SSD'ye mi vermeliyim, RAM'e mi?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Selamun aleyküm abilerim kardeşlerim. 300TL civarı bütçe ile dizüstü bilgisayarıma SSD almak istiyorum. Önerileriniz neler? Bilgisayar Asus FX504GD 8GB RAM 4GB 1050 modeli. Destekleme gibi problemler olabilir mi? Birde sizce önceliği SSD'ye mi vermeliyim, RAM'e mi?
En iyi ve f/p seçenek şu anlık bu olacaktır.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
RAM almanı öneririm. Apacer SSD alabilirsiniz.

Chaos

80+ Bronze
SSD bir tık daha önemli benim gözümde, bu durumda. 8GB RAM sahibisiniz zaten. Bir adet M2 slotunuz var, burayı değerlendirebilirsiniz.

Yok ben SATA istiyorum derseniz HDD'den feragat etmeniz gerekir.

M2;

SATA;

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SSD bir tık daha önemli benim gözümde, bu durumda. 8GB RAM sahibisiniz zaten. Sanırsam bir adet M2 slotunuz var, burayı değerlendirebilirsiniz.

Yok ben SATA istiyorum derseniz HDD'den feragat etmeniz gerekir.

M2;

SATA;

Anladığım kadarıyla benim sistemimde SATA SSD takmam için HDD'yi çıkarmam gerekiyor, ekstra slot yok. M2 yuvasını değerlendirmem mantıklı olacaktır o zaman. Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim. Sizin söylediğiniz SSD aklımda ama https://www.hepsiburada.com/wd-240gb-sata-green-m-2-ssd-wds240g2g0b-p-HBV00000AVMZI buradaki SSD işimi görür mü? İkisinden birini tercih edebilirim.

Chaos

80+ Bronze
Anladığım kadarıyla benim sistemimde SATA SSD takmam için HDD'yi çıkarmam gerekiyor, ekstra slot yok. M2 yuvasını değerlendirmem mantıklı olacaktır o zaman. Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim. Sizin söylediğiniz SSD aklımda ama https://www.hepsiburada.com/wd-240gb-sata-green-m-2-ssd-wds240g2g0b-p-HBV00000AVMZI buradaki SSD işimi görür mü? İkisinden birini tercih edebilirim.
Belirttiğiniz SSD SATA, bu bütçelerde de tercih edilebilir. Sıkıntısı yok. Ama dediğim gibi HDD'yi çıkartmak lazım kullanabilmek için.

Ya da M2 alacaksınız.

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Belirttiğiniz SSD SATA, bu bütçelerde de tercih edilebilir. Sıkıntısı yok. Ama dediğim gibi HDD'yi çıkartmak lazım kullanabilmek için.

Ya da M2 alacaksınız.
Kusura bakmayın pek bilgim olmadıgından soruyorum. Bu gönderdiğim SSD'nin M2 SATA olduğu yazıyor. Ben bu parçayı aynı şekilde üstte gönderdiğim WD'de ben bu parçaları M2 yuvasına takamıyor muyum?

Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır hocam kusura bakmayın şimdi biraz araştırma yaparak durumu anladım. Yardımınız için teşekkür ederim. Şu siteden almayı planlıyorum, bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Top Bottom