Takipteyim bende arıyorumGamepower ogre blue switch aldım kargoda ama herkes tutukluk var tuşlar basmıyor diyor iade edip başka bir klavye alacağım önerini var mı?
Hocam direk iade edin basmama sorunları var onun yerine şunlara bakabilirsiniz ;Gamepower ogre blue switch aldım kargoda ama herkes tutukluk var tuşlar basmıyor diyor iade edip başka bir klavye alacağım önerini var mı?
Hocam direk iade edin basmama sorunları var onun yerine şunlara bakabilirsiniz ;
Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comRedragon K552 Kumara Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K552 Kumara Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunlar güzel.Hocam direk iade edin basmama sorunları var onun yerine şunlara bakabilirsiniz ;
Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comRedragon K552 Kumara Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K552 Kumara Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Rainbow versiyonu red switch, alttaki ise blue switch seçiminizi ona göre yapn.Bunlar güzel.
Usta beniRainbow versiyonu red switch, alttaki ise blue switch seçiminizi ona göre yapn.
Rainbow fotoğrafında görmüş olduğunuz üzere her sırada tek rengin olması.rainbow un rgb den farkı nedir?
görmedim pardon nasıl olduysaUsta beni
beni niye alıntıladın?
başka önerin var mı?Rainbow fotoğrafında görmüş olduğunuz üzere her sırada tek rengin olması.
görmedim pardon nasıl olduysa
Mesaj otomatik birleştirildi:
başka önerin var mı?
saolun k568 olanı alacağım sanırım.https://www.akakce.com/klavye/en-uc...enger-mekanik-oyuncu-si-fiyati,961749552.html ( Rainbow )Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...568-rgb-oyuncu-klavyesi-fiyati,723872391.html ( RGB )
Redragon Dark Avenger incelemesi ;
@zbabomenİnceleme - Redragon Dark Avenger RGB Klavye İncelemesi
Selamlar, baştan şunu söyleyeyim bu bütçede (250-300TL) ki en iyi blue switch mekanik klavye diyebilirim. Işık modları (fotoğraflar kalitesiz olabilir kusura bakmayın), tuş hissiyatı, sesi vb. özelliklerinden bahsedeyim biraz da; (sorunuz varsa yazabilirsiniz) Boyutu, görünüşü ; 357.4 x 156.5...forum.donanimarsivi.com
birde kargodayken iade edebiliyormuyum ?https://www.akakce.com/klavye/en-uc...enger-mekanik-oyuncu-si-fiyati,961749552.html ( Rainbow )Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...568-rgb-oyuncu-klavyesi-fiyati,723872391.html ( RGB )
Redragon Dark Avenger incelemesi ;
@zbabomenİnceleme - Redragon Dark Avenger RGB Klavye İncelemesi
Selamlar, baştan şunu söyleyeyim bu bütçede (250-300TL) ki en iyi blue switch mekanik klavye diyebilirim. Işık modları (fotoğraflar kalitesiz olabilir kusura bakmayın), tuş hissiyatı, sesi vb. özelliklerinden bahsedeyim biraz da; (sorunuz varsa yazabilirsiniz) Boyutu, görünüşü ; 357.4 x 156.5...forum.donanimarsivi.com
Bilgim yok hocam.saolun k568 olanı alacağım sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde kargodayken iade edebiliyormuyum ?