Neler Yeni

300 TL Kulaklık önerir misiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Merhaba bütçem 300tl bandında rica etsem valorant gibi oyunlarda iyi performans veren bir kulaklık önerir misiniz aklımda corsair hs35 var

Kazmacı basi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
HS35'e sakın bulaşma. Ben 7 Ay önce CH-321 aldım ve hâlâ aktif olarak kullanıyorum ilk günkü gibi, mikrofon kalitesi olsun ses kalitesi olsun oldukça güzel. Tek bir sıkıntısı var o da her kafaya olmuyor bazılarında ağrıtıyor bazılarına da tam oluyor. Alternatif olarak HS50 Pro bakabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HS35'e sakın bulaşma. Ben 7 Ay önce CH-321 aldım ve hâlâ aktif olarak kullanıyorum ilk günkü gibi, mikrofon kalitesi olsun ses kalitesi olsun oldukça güzel. Tek bir sıkıntısı var o da her kafaya olmuyor bazılarında ağrıtıyor bazılarına da tam oluyor. Alternatif olarak HS50 Pro bakabilirsiniz.

7.1 olmadığı için valorant oynarken sıkıntı çeker miyim?

Enginx01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Engin
Gamepower kizaru kullanıyorum ses kasma konusunda memnunum titreşim özelligide var

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

Katılıyorum hs50 pro öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır tercihimi hs50 den yana kullanacağım teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Katılıyorum hs50 pro öneririm
Tercihimi hs50 den yana kullanacaktım fakat jak girişliymiş galiba bana usp girişli lazım maalesef iki jak girişim yok :(

knozhupgrade

80+ Bronze

297 ye düşmüş, kaçırma derim..

Tamamdır tercihimi hs50 den yana kullanacağım teşekkürler

Tercihimi hs50 den yana kullanacaktım fakat jak girişliymiş galiba bana usp girişli lazım maalesef iki jak girişim yok :(
Dönüştürücü alabilirsin 10-15₺ civarında.
Kutunun içinden çıkıyor da olabilir. Bilgim yok

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Rampage drop plus var Onu öneririm hepsiburada da 50 tl bir indirim 10 tl de bir indirim var yaklaşık 330 tl ye fln geliyor

OUTRA

80+
Ben arkadaşların önerdiğinden hs50 pro al derim. Corsair garanti konusunda daha güvenilir. Ama alternatif istiyorsan drop plus güzel kulaklık, hem jack hem usb, hem çıkarlabilir mic, yazılım...

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Ben arkadaşların önerdiğinden hs50 pro al derim. Corsair garanti konusunda daha güvenilir. Ama alternatif istiyorsan drop plus güzel kulaklık, hem jack hem usb, hem çıkarlabilir mic, yazılım...
Corsair hs50 pro almayı çok istiyorum içime sindi fakat bu jak olayı beni çok üzdü maalesef

Arkadaşlar kasam Corsair spec delta anakartım gigabyte b450m s2h destekler mi acaba

OUTRA

80+
Destekleme problemi ses kartı alırsan olabilir, jackda sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Hs50 pro alacaksanız buna benzer ürünler işinizi görebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Destekleme problemi ses kartı alırsan olabilir, jackda sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Hs50 pro alacaksanız buna benzer ürünler işinizi görebilir.
Ben şuan ki sistemimin destekleyip desteklemediğini nasıl öğrenebilirim aynı kulaklığı almış birisi o da corsair spec delta kullanıyor sorunsuz şekilde çalışmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,768
Üyeler
164,904
Son üye
Yunax
Top Bottom