Çakma nike al iş görür11 hocam
öneriniz için teşekkürler. Kenara yazdım bunuhttps://www.decathlon.com.tr/p/sirt-cantasi-20-l-haki-nh100/_/R-p-301674?mc=8529024 Hocam ben 100'e almıştım lakin 200 de verilir, güzel çanta ayrıca şıkta duruyor
Teşekkür ederim. Önerdiğiniz çantanın sırt kısmında herhangi bir destek göremedim. Rahatlığı nasıl acaba ?/10Çantalarda sadeliği seven bir insanım önceki çantalarımda 500 tane cep vs
11.sınıfta aldığım çanta bu hala kullanıyorum inanır mısın 60 TL'ye almıştım okulun başlarında.
Defactoya git çantalara bak tak fln maks 250 tldir zaten beğendiğin olursa al ben öyle yaptım.Siyah Erkek Erkek NASA Okul Sırt Ãantası 2336598 | DeFacto
AradıÄın Siyah Erkek Erkek NASA Okul Sırt Ãantası en uygun fiyatla DeFacto'da! Yeni sezon Siyah Erkek Erkek NASA Okul Sırt Ãantası için hemen DeFacto'ya tıkla! 2336598www.defacto.com.tr
Ekstra olarak farklı renk çantalar çok kolay kirleniyor siyah iyidir.
siyah istemezsenSiyah Erkek Unisex Su Ä°tici Kendini Onaran Laptop Bölmeli Sırt Ãantası 2336663 | DeFacto
AradıÄın Siyah Erkek Unisex Su Ä°tici Kendini Onaran Laptop Bölmeli Sırt Ãantası en uygun fiyatla DeFacto'da! Yeni sezon Siyah Erkek Unisex Su Ä°tici Kendini Onaran Laptop Bölmeli Sırt Ãantası için hemen DeFacto'ya tıkla! 2336663www.defacto.com.tr
Gri Erkek Unisex Kendi Kendini Onaran Su Tutmayan KumaÅ Okul Sırt Ãantası 2547625 | DeFacto
AradıÄın Gri Erkek Unisex Kendi Kendini Onaran Su Tutmayan KumaÅ Okul Sırt Ãantası en uygun fiyatla DeFacto'da! Yeni sezon Gri Erkek Unisex Kendi Kendini Onaran Su Tutmayan KumaÅ Okul Sırt Ãantası için hemen DeFacto'ya tıkla! 2547625www.defacto.com.tr
Ayrıca kumaşı nasıl? Yırtılacağı hissini uyandırmıyor değil miTeşekkür ederim. Önerdiğiniz çantanın sırt kısmında herhangi bir destek göremedim. Rahatlığı nasıl acaba ?/10
Kumaşı böyle su tutmayan kumaş gibi değişik ama su geçirip geçirmediğini hatırlamıyorum fırtınada ben çantamın içindeki kitaplara poşet geçiriyorum garantiye alıpTeşekkür ederim. Önerdiğiniz çantanın sırt kısmında herhangi bir destek göremedim. Rahatlığı nasıl acaba ?/10
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca kumaşı nasıl? Yırtılacağı hissini uyandırmıyor değil mi
Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuzKumaşı böyle su tutmayan kumaş gibi değişik ama su geçirip geçirmediğini hatırlamıyorum fırtınada ben çantamın içindeki kitaplara poşet geçiriyorum garantiye alıp
Eski çantam çok daha rahattı ama daha büyüktü ve 2016-17 gibi 150 TL'ye almıştım pahalıydı benim için rahatlığı 6-7/10 diyebilirim