Bunu alın derim 100 lira ise cebinizde kalır onu da çikolata bisküvi felan alırsınız.Rampage Sn-Rw6 Raptor Gümüş/Siyah 7.1Surround Sound Fiyatı
Rampage Sn-Rw6 Raptor Gümüş/Siyah 7.1Surround Sound en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Ben şuan bu kulaklığı kullanıyorum ve yaklaşık 2 sene geçti hala da çok iyi idare ediyor. Yalnız 2 sene sonu kulaklık deri kısmında soyulmalar oluyor değiştirme vakti gelmiştir demek.
Stoklarda bulunmuyor hocam.Sanal 7.1 sadece isimlendirmeden ibaret. Bu bütçede Corsair HS50 alın derim.
Madem memnun değilsin niye öneriyorsun?Rampage Sn-Rw6 Raptor Gümüş/Siyah 7.1Surround Sound Fiyatı
Rampage Sn-Rw6 Raptor Gümüş/Siyah 7.1Surround Sound en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Ben şuan bu kulaklığı kullanıyorum ve yaklaşık 2 sene geçti hala da çok iyi idare ediyor. Yalnız 2 sene sonu kulaklık deri kısmında soyulmalar oluyor değiştirme vakti gelmiştir demek.
Stoklarda bulunmuyor hocam.
Hocam 2 sene geçti hafif soyulmalar var dedim sen yok memnun değilim yok o. Okuduğunu anla derim karantina sana iyi yaramamış.Madem memnun değilsin niye öneriyorsun?
Üzgünüm hocam biraz bakış açısı biraz gece dalgınlığı.Ben okul dışında zaten hiç evden çıkamıyorum.Ama arkadaş 3 sene değiştirmeden kullanıcaksa sıkıntı olabilir.Hocam 2 sene geçti hafif soyulmalar var dedim sen yok memnun değilim yok o. Okuduğunu anla derim karantina sana iyi yaramamış.