https://www.hepsiburada.com/asus-tu...=Vizyon+Bilgisayar&url_src=and-product-detailMerhaba arkadaş 3000 3500 TL arası bütçem var. Monitör önerisi olan beğendiği güzel bir monitör varsa linkini koyabilir mi ?
Va panel önermemAsus Tuf Gamıng Vg24vqe 23,6 Kavıslı 165hz Freesync 1ms Full Hd Dp Hdmı Monitör Fiyatı - Trendyol
ASUS Tuf Gamıng Vg24vqe 23,6 Kavıslı 165hz Freesync 1ms Full Hd Dp Hdmı Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
kanka oval ekranlar nası oluyor kullanışlı olur muVa panel önermem
Buna bakabilirsinLenovo G24-20 23.8 0.5ms 144 Hz Hdmı+display Ips Wled Gaming Monitör 66cfgac1tk
Lenovo G24-20 23.8 0.5ms 144 Hz Hdmı+display Ips Wled Gaming Monitör 66cfgac1tk / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com
Kavisli olması oyun için güzel olur ama ucuz olan Va panellerde ghosting olabiliyor. Bu modelde öyle bu bütçede IPS öneririm. Lenovo olan modeli kullanıyorum tavsiye ederim.kanka oval ekranlar nası oluyor kullanışlı olur mu
Kanka 3000 3500 Tl bandında 165 hz monitorler de var neden 144 hz önerdiniz ki ?Bu bütçede de olsa yüksek bütçede de olsa kavisli monitör kesinlikle önermiyorum. Ghosting problemi aşırı fazla, günlük kullanım için ve oyun için istiyorsan ips panellere bakabilirsin 3500 TL ye arkadaşın önerdiği lenovo alınabilir.
Sadece hz değil ki renk canlılığı, renk gamı, ms değerleri de önemli. O yüzden dell önerdim. Benim için soluk renk olsa da ghosting olsa da sorun değil dersen en yüksek hz monitöre bakabilirsin.Kanka 3000 3500 TL bandında 165 hz monitorler de var neden 144 hz önerdiniz ki ?