3000 4000 TL ARASI WİRELESS OYUNCU KULAKLIĞI ÖNEREBİLİRMİSİNİZ
hocam ses ayarı falan gerektirir diyor listeme ekliyeceğim eğer alırsam yardım etme ihtimaliniz varmıdır başka bir öneriniz varmıdırX9 olanını da beğenen çok, onda stok yok. Ben V9 Pro olanı kullanıyorum. Listene ekle bence![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Uygulaması gayet güzel ve kolay. Ekolayzir ayarını yapmak çok da zor değil.hocam ses ayarı falan gerektirir diyor listeme ekliyeceğim eğer alırsam yardım etme ihtimaliniz varmıdır başka bir öneriniz varmıdır
mikrofon kalitesi nasıl peki şuan kulandığım kulaklıkta izlediğim video ların sesini arkadaşlarıma gönderiyor 1 2 yıl dır böyle bunda böyle bir sorun yaşama ihtimalim varmıdırUygulaması gayet güzel ve kolay. Ekolayzir ayarını yapmak çok da zor değil.
Ses seviyesi gayet yeterli. 7.1 destegi var. Ister type-c ister a ya tak. Ben type-c ye taktım dongle ı.
Bataryası çok çok iyi.
Mikrofonu kullanmıyorum ben ama kullananlar beğenmiş mikrofonu. Ben çıkardım, kutusuna koydummikrofon kalitesi nasıl peki şuan kulandığım kulaklıkta izlediğim video ların sesini arkadaşlarıma gönderiyor 1 2 yıl dır böyle bunda böyle bir sorun yaşama ihtimalim varmıdır
önerin için çok teşekkür ederimMikrofonu kullanmıyorum ben ama kullananlar beğenmiş mikrofonu. Ben çıkardım, kutusuna koydum
peki hocam şuna nediyorsunuz Razer BlackShark V2 HyperSpeed internete biraz baktim iyi diyende var alınmaz diyende var aynısı cloud 2 ve 3 içinde geçerliMikrofonu kullanmıyorum ben ama kullananlar beğenmiş mikrofonu. Ben çıkardım, kutusuna koydum