yükseklik ayarıMerhaba sevgili forumcular 3000-5000 TL arasında monitör önerisi verebilir misiniz? Test videolarında kaybolmuş durumdayım. Güncel fiyatlarda ne yapmalıyım bilmiyorum.
Saygılarımla.
Öneri için teşekkürler.MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 256F ITOPYA'dawww.itopya.com
Cevabın için teşekkürler, bu yazdıkların arasından kesin olmasını istediğim bir özellik yok. Çok kötü olmayan gecikme süresi, renklerin güzel olması, en az 144hz olması benim istediklerimdir. Pivot ve yükseklik ayarının yapılabiliyor olması tabii ki iyi olacaktır ancak dediğim üzere olmasa da olur. Bütçemin farkındayım, fiyat performans olarak en çok verimi alabileceğim bir ürün arıyorum.yükseklik ayarı
pivot özelliği
dahili hoparlör
bunlardan kesin istediğin özellik var mı?
Öneri için teşekkürler.
Cevabın için teşekkürler, bu yazdıkların arasından kesin olmasını istediğim bir özellik yok. Çok kötü olmayan gecikme süresi, renklerin güzel olması, en az 144hz olması benim istediklerimdir. Pivot ve yükseklik ayarının yapılabiliyor olması tabii ki iyi olacaktır ancak dediğim üzere olmasa da olur. Bütçemin farkındayım, fiyat performans olarak en çok verimi alabileceğim bir ürün arıyorum.