Neler Yeni

Öneri 3000-5000tl bandında f/p monitör önerisi

cagryilmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Çağrı Yılmaz
Bütçe
5000
Merhaba sevgili forumcular 3000-5000 TL arasında monitör önerisi verebilir misiniz? Test videolarında kaybolmuş durumdayım. Güncel fiyatlarda ne yapmalıyım bilmiyorum.
Saygılarımla.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Görkem
Merhaba sevgili forumcular 3000-5000 TL arasında monitör önerisi verebilir misiniz? Test videolarında kaybolmuş durumdayım. Güncel fiyatlarda ne yapmalıyım bilmiyorum.
Saygılarımla.
yükseklik ayarı
pivot özelliği
dahili hoparlör

bunlardan kesin istediğin özellik var mı?

cagryilmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Çağrı Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öneri için teşekkürler.
yükseklik ayarı
pivot özelliği
dahili hoparlör

bunlardan kesin istediğin özellik var mı?
Cevabın için teşekkürler, bu yazdıkların arasından kesin olmasını istediğim bir özellik yok. Çok kötü olmayan gecikme süresi, renklerin güzel olması, en az 144hz olması benim istediklerimdir. Pivot ve yükseklik ayarının yapılabiliyor olması tabii ki iyi olacaktır ancak dediğim üzere olmasa da olur. Bütçemin farkındayım, fiyat performans olarak en çok verimi alabileceğim bir ürün arıyorum.

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Görkem
Öneri için teşekkürler.

Cevabın için teşekkürler, bu yazdıkların arasından kesin olmasını istediğim bir özellik yok. Çok kötü olmayan gecikme süresi, renklerin güzel olması, en az 144hz olması benim istediklerimdir. Pivot ve yükseklik ayarının yapılabiliyor olması tabii ki iyi olacaktır ancak dediğim üzere olmasa da olur. Bütçemin farkındayım, fiyat performans olarak en çok verimi alabileceğim bir ürün arıyorum.

Panel yapıları olarak birbirlerine çok yakınlar

İkisi de IPS panel 180 Hz
İkisinde de yükseklik ayarı pivot özelliği var

200 TL pahalı olanda dahili hoparlör de var

Top Bottom