- Bütçe
- 5000
Sistemi güncellemeye karar verdim fakat fazla para harcamak da istemiyorum. Belirlediğim bütçe 10k bunun içinde anakart, işlemci ve ram olacak şekilde almayı planlıyorum. işlemci olarak 8400f alacağım ikinci elden, ram olarak uygun fiyatla 16gb tek slot halledeceğim geçici olarak. Aslında ne kadar ucuz olsa benim için o kadar iyi bütçe aşırı sınırlı fakat ucuz olacak diye de sorunlu ürün almak istemiyorum. A620 anakartlar ve B650 anakartlar arasında kaldım. Amacım DDR5'e geçmek ama bir daha intel toplamak istemiyorum her 2 nesilde bir soket değiştiriyor o şekilde bir yaptım işlemci bulmakta zorlanıyorsun sonradan güncelleme yapmak istediğinde.
Fiyatı uygun olduğu için bunlar gözüme çarptı ama tavsiyelere de açığım.
www.epey.com
www.epey.com
www.epey.com
Fiyatı uygun olduğu için bunlar gözüme çarptı ama tavsiyelere de açığım.

Colorful Battle-AX B650M-Plus V14 AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
Colorful Battle-AX B650M-Plus V14 AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

Gigabyte B650M S2H AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
Gigabyte B650M S2H AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

Biostar B650MT AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
Biostar B650MT AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.