Bu bütçeye çok bisey beklemeyin. Ama yeni 100hz monitörler çıkıyor(çoğu va panel). Ben onlardan almayı planlıyorum.3000 TL bütçe var oyun için kullanacağım
Nays diye bir uygulama var bazı sitelerde (ürün de olabilir tam bilmiyorum) o uygulama ile ödeme yapınca geri ödeme yapıyor.Hocam yazdığınızı tam anlamadım
Videoyu izledim 2500 diyordu aynı fiyattan gelirmi yoksa 3000 tl mi olucak ve acermi mantıklı yoksa msi mı birde stoklar tam olarak ne zaman yenilenir nerden bilgi alırımBu bütçeye çok bisey beklemeyin. Ama yeni 100hz monitörler çıkıyor(çoğu va panel). Ben onlardan almayı planlıyorum.
Bunun gibi.Acer KB242YH 23.8" 1 ms FreeSync Full HD Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer KB242YH 23.8" 1 ms FreeSync Full HD Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer KB242YH 23.8" 1 ms FreeSync Full HD Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 2.908,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bir de Abdullah abinin incelediği msi 100hz monitor var. Onun da stokları önümüzdeki günlerde yenilecekmiş. Ona da bakabilirsin.
Stoklar eylül başı gibi yenilenecekmiş. İkisi arasında çok bir fark yok. Fakat msi 2500 tl olursa onu düşünebilirsin.Videoyu izledim 2500 diyordu aynı fiyattan gelirmi yoksa 3000 TL mi olucak ve acermi mantıklı yoksa msi mı birde stoklar tam olarak ne zaman yenilenir nerden bilgi alırım
"GAMEBOOSTER 2418CF" nasıl, bi bak istersen (1ms mrpt)Bu bütçeye çok bisey beklemeyin. Ama yeni 100hz monitörler çıkıyor(çoğu va panel). Ben onlardan almayı planlıyorum.
Bunun gibi.Acer KB242YH 23.8" 1 ms FreeSync Full HD Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer KB242YH 23.8" 1 ms FreeSync Full HD Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer KB242YH 23.8" 1 ms FreeSync Full HD Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 2.908,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bir de Abdullah abinin incelediği msi 100hz monitor var. Onun da stokları önümüzdeki günlerde yenilecekmiş. Ona da bakabilirsin.
Hocam msi aldım. Teşekkürler."GAMEBOOSTER 2418CF" nasıl, bi bak istersen (1ms mrpt)
hepsiburada da 3.100tl civarı