3000 TL'ye İkinci El Rampage V900-S Alınır mı?

Reaksiyon skoru
4
rampage v900-s direksyon seti alınır mı? normalde g29 alacaktım ancak fiyatının artması nedeniyle buna karar verdim çok oyun oynayan biri değilim 2.elde 3.000tl e buldum oynayacağım oyunlar ets2 forza assetto corsa

rampage v900-s direksyon seti alınır mı? normalde g29 alacaktım ancak fiyatının artması nedeniyle buna karar verdim çok oyun oynayan biri değilim 2.elde 3.000tl e buldum oynayacağım oyunlar ets2 forza assetto corsa
Beleşe bulmuşun :D

Alınmaz, iyi bir direksiyon seti değil. Malzeme kalitesi iyi değil, dolayısıyla pedalları kolay bozuluyor. Bazı oyunlarda uyumsuzluk yapıyor. En önemlisi Force Feed Back özelliği yok. Bütçen ne kadar?

Alınmaz iyi bir direksiyon seti değil. Malzeme kalitesi iyi değil, dolayısıyla pedalları kolay bozuluyor. Bazı oyunlarda uyumsuzluk yapıyor. En önemlisi Force Feed Back özelliği yok. Bütçen ne kadar?
Force Feed Back çok önemli değil normalde taksitle g29 alcaktım 15.000 e ama pahalanınca ucuza bir şey alayım dedim

Evet bir sorunu yoksa alınır
Alınmaz, iyi bir direksiyon seti değil. Malzeme kalitesi iyi değil, dolayısıyla pedalları kolay bozuluyor. Bazı oyunlarda uyumsuzluk yapıyor. En önemlisi Force Feed Back özelliği yok. Bütçen ne kadar?
anladım bu kunuyu açma sebabim birçok kişi hem kötülüyor hem övüyor araada kaldım
Merhaba bende bu direksiyonu almayi düşünüyorum da sıfır alınır mı? acaba bazıları gecikme var diyor nasıldır tam olarak cok sorun yaratırmı?

hocam tek secenek oysa belki alınırda asla gerçekçi bir hissi yok biraz daha koyup dfgt daha mantıklı bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,885
Üyeler
173,886
Son üye
serhan77
Geri