Görkem Ertopcu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 146
Kuryelik için kullanıcam günde 12 saat takıcam. Ne önerirsiniz ? Güneş vizörlü olursa iyi olur. Beden XL.
Fiber kabuklu kasklar ne kadar ortalama ? Bir de çene açılır istememin sebebi sık sık telefon görüşmesi yapıcak olmam, bana çok kolaylık sağlıyacağını söylediler.hocam yanlış anlama tabi bütçeyle alakalı ama bence bütçeyi yükseltip fiber kabuklu kasklara bakın özelikle çenesi açılır kasklar kaza anında çok güvensiz oluyor sonuçta günün yarısında motor üstünde olacaksınız 125lik 150lik olması fark etmiyor motorun
ls2 challangerdan başlıyor artmadıysa 7-8 olması lazım yanlış olabilir, söylediğin paranın çok üstünde biliyorum. çene açılır kapanır kask kolaylık sağlar evet ama interkomla bağlanılıyor mu bilmiyorum bağlanılıyorsa daha güvenli olur mont pantalon vs neyse ama kaskın önemini sizde biliyorsunuzdur zatenFiber kabuklu kasklar ne kadar ortalama ? Bir de çene açılır istememin sebebi sık sık telefon görüşmesi yapıcak olmam, bana çok kolaylık sağlıyacağını söylediler.
Hocam çok pahalı ya zaten aldığım motoru. Fiyatı belli o kask beni aşarls2 challangerdan başlıyor artmadıysa 7-8 olması lazım yanlış olabilir, söylediğin paranın çok üstünde biliyorum. çene açılır kapanır kask kolaylık sağlar evet ama interkomla bağlanılıyor mu bilmiyorum bağlanılıyorsa daha güvenli olur mont pantalon vs neyse ama kaskın önemini sizde biliyorsunuzdur zaten
o konuya bir şey diyemem hocam yine de fiber olmasa bile çenesi açılır yerine fullface tavsiye ederim. evet muhakkak kolaylık sağlar ama olası kaza durumunda fullface çok daha güvenli.Hocam çok pahalı ya zaten aldığım motoru. Fiyatı belli o kask beni aşar![]()