Neler Yeni

3000tl 4000 tl arası telefon önerisi

Mam1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed Özmen
Selamlar 3000 4000 tl arası telefon bakıyorum aklımda biraz fikir oluştu ve sizinde fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.Xiomi mi9 t ve a71 var aklımda fakat mi9t eski bir telefon olduğu için içimde şüphe oluyo sizce ne yapmalıyım aklımda birde redmi note 8 pro var ama pek içime sinmedi önerilerinizi bekliyorum.Teşşekürler

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Selamlar 3000 4000 TL arası telefon bakıyorum aklımda biraz fikir oluştu ve sizinde fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.Xiomi mi9 t ve a71 var aklımda fakat mi9t eski bir telefon olduğu için içimde şüphe oluyo sizce ne yapmalıyım aklımda birde redmi note 8 pro var ama pek içime sinmedi önerilerinizi bekliyorum.Teşşekürler
Mi9t kullanıyorum. Hâlâ daha büyük güncelleme alıyor ve performansı hâlâ daha bana yetiyor. Zaten eğer mi9t pro alırsan onun performansı yıllarca yeter. Mi9t 6/128 olan modelde ne RAM ne de depolama olarak sorun çekmiyorum. Kamerası ve ekrandan parmak izi 1 yıl geçmesine rağmen sorunsuz çalışmaya devam ediyor, pili de hâlâ daha 2 gün yetiyor bana. Kasada hâlâ daha çizik vs de yok. Ben daha 2 sene kullanmayı düşünüyorum.

Mam1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed Özmen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi9t kullanıyorum. Hâlâ daha büyük güncelleme alıyor ve performansı hâlâ daha bana yetiyor. Zaten eğer mi9t pro alırsan onun performansı yıllarca yeter. Mi9t 6/128 olan modelde ne RAM ne de depolama olarak sorun çekmiyorum. Kamerası ve ekrandan parmak izi 1 yıl geçmesine rağmen sorunsuz çalışmaya devam ediyor, pili de hâlâ daha 2 gün yetiyor bana. Kasada hâlâ daha çizik vs de yok. Ben daha 2 sene kullanmayı düşünüyorum.
knkm teşekürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence o kadar bütçenin varsa samsung al.
eyv

alp0tter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Alper
Mi Note 10 Lite veya Realme 6 Pro, samsung eskisi gibi değil. Asla bu bütçede samsung almayın. Mi 9T artık alınmaz.

Top Bottom