Neler Yeni

3008 gt mi yoksa civic mi

Spermman

80+ Bronze
İllaki ama az kilo varsa o sürücü koltugunda kesin defermasyon oluyor deride.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ikisi arasındaysan ben 3008 derim. Hatta hb almak ailenize uygunsa yenı pejo 308 i bekleyın
bunu öğrendiğim iyi oldu

pilav

80+ Bronze
Merhaba gene araba konusu ve gene ben bilmiyorum belki sıkılmışsınızdır ama kararsızlık berbat bir şey neyse soruma geçelim. Şuan elimizde hali hazırda birikmiş para var 4 kişilik bir aileyiz şehir dışına gittiğimizde yakın şehirler yerine uzak şehirlere gidiyoruz şehir içindede kullanılacak araç.
1. Araç:
Spoticar ı bilen bilir peugeot grubunun anlaşmalı olduğu 2. el bayileri diyebiliriz.
Link: https://www.spoticar.com.tr/ikinci-...8-gt-16-puretech-180-eat8-tekirdag-1200001560
2. Araç:
Honda civic benzin ve lpg li
Link: https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-garantili-boyasiz-degisensiz-991218591/detay
Şimdi benim tercihim 1. araç çünkü diğer araca göre daha dolu ve bagaj kapasitesi olsun arka yaşama alanı olsun daha mantıklı.
Fakat bu aracı alabilmek için 100k kadar kredi çekmemiz gerekiyor bu nedenle bu olaya babam pek sıcak bakmıyor fakat onuda bu araç cezbediyor.
Babam 2. araçtan yana çünkü bu aracı direk peşin olarak alabiliriz kredi vs. kullanmamıza hiç gerek kalmıyor.
Eğer daha fazla detay istiyorsanız sorabilirsiniz buralardayım.
Not: Lütfen bunun harici araç önermeyin.
Not: Bu araçlar çok farklı araçlar nasıl karşılaştıralım diyebilirsiniz ama ben teknik bir karşılaştırma yapmak yerine hangisinin mantıklı olduğunu soruyorum.
Teşekkürler

Ne yapmanızı istediğimi yazmayı unutmuşum sizin fikirleriniz nedir lütfen sebepleriyle birlikte yazınız
tabi ki de 3008

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
bunu öğrendiğim iyi oldu
Valla çok takıntılı bi insanım ben 2018 de aldım 2020 de falan koltuklara full deri kılıf taktırdım bir şey olmasın diye ama o zamana kadar bir şey yoktu direksiyona da kılıf yaptım bunları yapınca sıkıntı olmaz ben zaten kendi koltuklarını sevemedim

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
Ama kredi olayları sonuçta babam ödeyecek ve kendisi sözleşmeli çalışan olaylar nasıl ilerliyor bilmiyorum ama istenmeyen bir durum olursa ne olacak
Hocam sözleşmeli çalışan olayı sıkıntı vallahi yarın öbür gün bu kadar parayı nerden getirdin diye bile sorabilirler :D

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Japon kolayına bozulmaz ama hantal ve gidişi kötüdür.
3008 ise daha spor bir araçtır.
Ben şahsen 3008 alırdım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
TOLGA BAYIR
Kardeşim şuan bir göz attım sıfır fiyatlarına
666BCE27-DF1C-403E-A1C8-DDEBBB142D64.png
2 sene var aralarında paketler arasında çok fark yoksa sıfır almanı öneriririm her bakımdan gt paket full oluyor sanırım ama özellikleri kıyaslandığında çok fark yoksa sıfır öneririm Honda ya gelirsek yani kalabalık aileyseniz size gitmez ama güzel arabadır 2018 de 100 bin liraya babama aldırmaya çalıştığım arabaydı şuan 500 bin :/

Spermman

80+ Bronze
Hocam sözleşmeli çalışan olayı sıkıntı vallahi yarın öbür gün bu kadar parayı nerden getirdin diye bile sorabilirler :D
nedemek istediğiniz pek anlmamadım ama birden sözleşmenin feshedilmesi gibi bir durum olabilirmi ben onu demek istemiştim

Kardeşim şuan bir göz attım sıfır fiyatlarına Alıntıyı görüntüle 2 sene var aralarında paketler arasında çok fark yoksa sıfır almanı öneriririm her bakımdan gt paket full oluyor sanırım ama özellikleri kıyaslandığında çok fark yoksa sıfır öneririm Honda ya gelirsek yani kalabalık aileyseniz size gitmez ama güzel arabadır 2018 de 100 bin liraya babama aldırmaya çalıştığım arabaydı şuan 500 bin :/
okadar uçmaya gerek yok gibi neredeyse bi 180 k daha artıyor fiyat

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
nedemek istediğiniz pek anlmamadım ama birden sözleşmenin feshedilmesi gibi bir durum olabilirmi ben onu demek istemiştim
birden sözleşme feshedilme gibi bir şey yapma hakları yok diye biliyorum ancak araştırma soruşturma tarzı şeyler açılabilir dikkatlerini çekerlese

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat
5 yıldır aktif sanayide esnafım babam 40 yıllık esnaf dedem eski kaportacı tek diyeceğim pejodan uzakdur hondayı al
pejo grubunun servis ve parça maaliyeti cok yüksek diğerlerine göre honda daha dayanıklıdır.

Spermman

80+ Bronze
5 yıldır aktif sanayide esnafım babam 40 yıllık esnaf dedem eski kaportacı tek diyeceğim pejodan uzakdur hondayı al
pejo grubunun servis ve parça maaliyeti cok yüksek diğerlerine göre honda daha dayanıklıdır.
Aslında aracın garantisi devam ediyor 1 yılı kalmış galiba. Ayrıca serviste bakımları yaptırıldığı ve yaptırılacağı için iyi niyet garantisinden yararlanma hakkımız var diye biliyorum fakat kapsamını bilmiyorum

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Krediye güç yetiyorsa hiç düşünmem direk 3008 alırdım.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam