Neler Yeni

3008 için bu fiyat sizce uygunmudur

Spermman

80+ Bronze
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...et-buyuk-ekran-extra-aksesuar-998047496/detay Fiyat uygun gibi geldi birde sizin fikrinizi almak istedim.
Daha uygunları tabii ki var fakt bu oturduğumuz ilde olması bir artı birde samsunda var onada bakacağız. Fakat öncelik bu. Düzce bayisi ile görüşmeye gittik boluda olan aracın aynısı şuan yoldaymış tahmini ay sonuna gelecekmiş opsiyonlar ve renk aynı fakat o araç ruhsatta 2022 model olarak kayıtlı olacakmış bu nedenle oda bir artı sonuçta. Bu arada düzce bayisi 735e aracı verebileceğini söyledi. Sıfırın avantajı kredi faizleri. 100k civarı kredi çekeceğiz %0 kredi verebileceklerini söylediler. 2. elde banka o faizle kredi veremez ama daha ucuz sonuçta. Sizlerinde fikrini almak istedim şimdiden teşekkürler.
NOT: %18 faturanın ilan fiyatına dahil olduğunu söylediler.

Musa Dinç

80+ Bronze
Ben olsam bu arabayı alırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Musa Dinç

80+ Bronze

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
Çalış seninde olsun .
Çalışıyom 19 yaşındayım.Ama 650k araba için bi 8 sene daha çalışmam lazım heralde.

Bu arada da hiç para harcamamam lazım tabi

Musa Dinç

80+ Bronze
Çalışıyom 19 yaşındayım.Ama 650k araba için bi 8 sene daha çalışmam lazım heralde.

Bu arada da hiç para harcamamam lazım tabi
Vallaha annenin babanın yayında yaşıyorsan belki ama hiç harcamaman lazım bak benim 2016 tucsonum var değer,i 450bin küsür satsam bankadaki param ile milyonluk araç alırım fakat ülke berbat haldi ve vergiler yüksek onu geçtim benzin yetiştiremem.

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
Vallaha annenin babanın yayında yaşıyorsan belki ama hiç harcamaman lazım bak benim 2016 tucsonum var değer,i 450bin küsür satsam bankadaki param ile milyonluk araç alırım fakat ülke berbat haldi ve vergiler yüksek onu geçtim benzin yetiştiremem.
Tek evde yaşıyom.Valla ülke çok sıkıntılı.Şimdi yurt dışında olsam bu arabaları 1 yıl içinde alırdım.Önemli olan çalışmak değil çalışıp hakkını alabilmek.Maalesef bu arabalar benim için biraz hayal şuanda :peepo1:

Musa Dinç

80+ Bronze
Tek evde yaşıyom.Valla ülke çok sıkıntılı.Şimdi yurt dışında olsam bu arabaları 1 yıl içinde alırdım.Önemli olan çalışmak değil çalışıp hakkını alabilmek.Maalesef bu arabalar benim için biraz hayal şuanda :peepo1:
Bende 2017 aralıkta 1 senelik araç olarak almıştım çok temiz ve km si azdı 108.500 e aldım şimdi hayatta alamazdım benzin 20 oldu her ürünün fiyatı arttı. Bu arada zam gelecek lazım olan şeyleri bir an önce al.

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
Bende 2017 aralıkta 1 senelik araç olarak almıştım çok temiz ve km si azdı 108.500 e aldım şimdi hayatta alamazdım benzin 20 oldu her ürünün fiyatı arttı. Bu arada zam gelecek lazım olan şeyleri bir an önce al.
Tamam hocam teşekkürler.Bu arada yaş kaç?

Spermman

80+ Bronze

Musa Dinç

80+ Bronze
Tamam hocam teşekkürler.Bu arada yaş kaç?
25

Tucson hiç düşünmüyoruz ya

C5 aircross yada 3008 düşünüyoruz
Neden? Çok iyi araç özellikleri bakımından sağlamlık bakımıondan ve güç özellikle kesinlikle segmentlerin en iyilerinden. Ben alırken 3008 de kullandım tucson bambaşka ve sağlam güvenli özellikle tercih sebebim o oldu.

Spermman

80+ Bronze
25

Neden? Çok iyi araç özellikleri bakımından sağlamlık bakımıondan ve güç özellikle kesinlikle segmentlerin en iyilerinden. Ben alırken 3008 de kullandım tucson bambaşka ve sağlam güvenli özellikle tercih sebebim o oldu.
Bilemiyorum şimdi ye i tucsona baktımda oda güzel

25

Al sat aracı olsa yada direkt bayiden olsa olabilir ama

Musa Dinç

80+ Bronze
Bilemiyorum şimdi ye i tucsona baktımda oda güzel

Al sat aracı olsa yada direkt bayiden olsa olabilir ama
İyi bir expertiz ile problem olmaz benim bir kaç bildiğim yer var çok iyiler .

Top Bottom