NVidia şart mı?Sistem toplayacağım 3050 ile 3060 arasında biraz fiyat farkı var ya ben böyle çok yüksek FPS almama da gerek yok istediğim oyunlar kasmasın yeter hangisini alıyım
1 istediğin oyunlar 2 gelecekte oynamayacakmısınSistem toplayacağım 3050 ile 3060 arasında biraz fiyat farkı var ya ben böyle çok yüksek FPS almama da gerek yok istediğim oyunlar kasmasın yeter hangisini alıyım
hangi oyunları oynuyorsun?Sistem toplayacağım 3050 ile 3060 arasında biraz fiyat farkı var ya ben böyle çok yüksek FPS almama da gerek yok istediğim oyunlar kasmasın yeter hangisini alıyım
Eğer Nvidia şart değilse fiyat anlamında Amd'ye yönelmen daha doğru olur ama Nvidia şartsa daha yüksek fps almak istemiyorsan 3050Sistem toplayacağım 3050 ile 3060 arasında biraz fiyat farkı var ya ben böyle çok yüksek FPS almama da gerek yok istediğim oyunlar kasmasın yeter hangisini alıyım
Knk ben fifa+valorant+pes+hikayeli oyunlar1 istediğin oyunlar 2 gelecekte oynamayacakmısın
DeğilNVidia şart mı?
FIFA+pes+valorant+hikayeli oyunlarhangi oyunları oynuyorsun
Knk Nvidia şart değil 6600 var onu da alabilirim sence o nasıl olurEğer Nvidia şart değilse fiyat anlamında Amd'ye yönelmen daha doğru olur ama Nvidia şartsa daha yüksek fps almak istemiyorsan 3050
Güzel olur rtx 3050'den daha iyi rtx 3060'a yakın bence onu alabilirsin veya biraz daha ekleyip rx 6600xt de alabilirsinKnk ben fifa+valorant+pes+hikayeli oyunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Değil
FIFA+pes+valorant+hikayeli oyunlar
Knk Nvidia şart değil 6600 var onu da alabilirim sence o nasıl olur
Neden o kadar yüksek FPS istemiyorsunuz hocam ileriye donuk olirSistem toplayacağım 3050 ile 3060 arasında biraz fiyat farkı var ya ben böyle çok yüksek FPS almama da gerek yok istediğim oyunlar kasmasın yeter hangisini alıyım
6600 tam bir fiyat performans ürünü piyasada geçebilecek bir ürün yok ama benim 3060'a yaklaşabilecek bütçem olsaydı daha yüksek bir Amd ekran kartı alırdım mesela 6600 XT yani 3050 fiyatından bahsettiğin için diyorum değilse fiyat performans net düz 6600 zatenKnk ben fifa+valorant+pes+hikayeli oyunlar
Değil
FIFA+pes+valorant+hikayeli oyunlar
Knk Nvidia şart değil 6600 var onu da alabilirim sence o nasıl olur
Fark cidden azsa 3060 al yok eder 3050'yiSistem toplayacağım 3050 ile 3060 arasında biraz fiyat farkı var ya ben böyle çok yüksek FPS almama da gerek yok istediğim oyunlar kasmasın yeter hangisini alıyım