Neler Yeni

3060 TI ile hangi işlemci gider?

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
ilber
Çok fark yok açıkçası fiyat farkına değecek bir fark olduğunu düşünmüyorum, şu aralar her sistemde 3060 Ti GDDR6X versiyonu kullanıldığından 3060 Ti sistemlerde tercih edilebilir. Video bırakayım bir bakın ona.

anladım incehesapta bi sistem vardı da 3060 TI lı biraz yükseltip rami 32 gb yapmıştım pc hocasının yaptığı 3070 li sistemle aynı fiyata gelmişti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğru rx 6800 aslında 2k kartıdır ama bütçesi böyle diye bunu attım
bu monitör güzel mi? (gamepowerı sevmiyolar genel olarak ama)

OnurKeles

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Onur Keleş
anladım incehesapta bi sistem vardı da 3060 TI lı biraz yükseltip rami 32 gb yapmıştım pc hocasının yaptığı 3070 li sistemle aynı fiyata gelmişti

Kötü.
2K monitör almak istiyorsanız minimum buna bakın aşağısındakiler alınacak gibi değil.

3060 Ti sistem istiyorsanız buna bakabilirsiniz "kasayı Thermaltake yapıp".

İşlemci biraz daha iyi bir şey olsun derseniz bu var.

Bu arada bu dediğimiz sistemlerin fiyatı değişebilir veya ileri ki günlerde daha iyi sistemlerde gelebilir onu söyleyeyim.

Ayrıca dediğiniz 3060 Ti sistem 32GB yapıldığında 20K oluyorsa pahalı. İncehesap'ta ki çoğu sistemin parça kalitesi düşük oluyor ayrıca.

Grande Terim

80+ Silver

kötü o monitör yukarıda atılanı alabilrisniiz

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
ilber
Kötü.
2K monitör almak istiyorsanız minimum buna bakın aşağısındakiler alınacak gibi değil.

3060 Ti sistem istiyorsanız buna bakabilirsiniz "kasayı Thermaltake yapıp".

İşlemci biraz daha iyi bir şey olsun derseniz bu var.

Bu arada bu dediğimiz sistemlerin fiyatı değişebilir veya ileri ki günlerde daha iyi sistemlerde gelebilir onu söyleyeyim.

Ayrıca dediğiniz 3060 Ti sistem 32GB yapıldığında 20K oluyorsa pahalı. İncehesap'ta ki çoğu sistemin parça kalitesi düşük oluyor ayrıca.
tamamdır hocam çok iyi oldu teşekkürler

kötü o monitör yukarıda atılanı alabilrisniiz
2k almam muhtemlen zaten en iyi 7.5k dan başlıyor o hyüzden 1k 180hz tercih ediceğim

OnurKeles

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Onur Keleş
Top Bottom