Pctoplamaa
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 136
- İsim
- Hakan
- Bütçe
- 35000
Merhabalar artık sona doğru gelmeye başladım.
İşlemci : i7-12700F karar kıldık.
Ekran Kartı : 3060ti karar kıldık.
Anakart : ? (Wifi özellikli olmasını istiyorum)
Ram: ? (Almışken 16x2 32gb düşünüyorum ama fikirlerinize açığım)
SSD: ? ( almışken 1 tb alayım diyorum)
Power: ?
Soğutucu + Kasa: ? (Benim için en önemli husus bu Antalya çok sıcak evde klima bile işe yaramadığı günler oluyor öyle güzel bir kasa ve soğutucu önerisi verinki kasam nefes alsın)
Bütçe 35bin₺ kadar çıkabilirim.
Kullanım amacım: Oyun ağırlıklı ve işlemcimi yoran(browser üzerinden açtığım uygulamalar ile oyun oynarken arka planda bir çok iş açık oluyor işlemciye yük bindiriyorum)
Önce forumu kuranlara sonra forum üyelerine tüm destekleri için şimdiden sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
bilgisayarı toplamama yardımcı olan herkese topladıktan sonra nasip olursa güzel bir süprizim olucak.
İşlemci : i7-12700F karar kıldık.
Ekran Kartı : 3060ti karar kıldık.
Anakart : ? (Wifi özellikli olmasını istiyorum)
Ram: ? (Almışken 16x2 32gb düşünüyorum ama fikirlerinize açığım)
SSD: ? ( almışken 1 tb alayım diyorum)
Power: ?
Soğutucu + Kasa: ? (Benim için en önemli husus bu Antalya çok sıcak evde klima bile işe yaramadığı günler oluyor öyle güzel bir kasa ve soğutucu önerisi verinki kasam nefes alsın)
Bütçe 35bin₺ kadar çıkabilirim.
Kullanım amacım: Oyun ağırlıklı ve işlemcimi yoran(browser üzerinden açtığım uygulamalar ile oyun oynarken arka planda bir çok iş açık oluyor işlemciye yük bindiriyorum)
Önce forumu kuranlara sonra forum üyelerine tüm destekleri için şimdiden sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
bilgisayarı toplamama yardımcı olan herkese topladıktan sonra nasip olursa güzel bir süprizim olucak.