Neler Yeni

Yardım 306K'ya Ford Fiesta Aldık

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker

serwintes

80+ Gold
şahsen boyalı değişenli bir araç alırım bunun yerine. daha modelli ve donanımlı olur en azından. boya olsa nolur olmasa nolur gelipteevde beraber yatıcak değilizya
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben bu arabayı hatasız zannettim meğersem değilmiş yuh bu kadar para bu arabaya verilmez kesinlikle
sana favori listemi atsam şok olursun hepsi de çatır çatır satılıyor hocam piyasa uçuyor

hocam otomatik bakıyoz biz

bide kanka attığın araba zaten bize uygun değil ama bitik araba 270binde dizel alınmaz

serwintes

80+ Gold
Bu paraya bol bol astra h var
kanka şimdi astraların ustalar açısından olan kısmını geçiyorum direkt bize otomatik benzinli veya tüplü araç lazımdı dizel zaten bakmıyorduk
kendi ustanıza da sorun bu model araçlardan en çok masrafı opeller peugeotlar çıkartıyor

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
kanka şimdi astraların ustalar açısından olan kısmını geçiyorum direkt bize otomatik benzinli veya tüplü araç lazımdı dizel zaten bakmıyorduk
kendi ustanıza da sorun bu model araçlardan en çok masrafı opeller peugeotlar çıkartıyor
Evet bu model astralar linealarla aynı motora sahip. Akrabamın taksisi var 550 bin km tek motor gitti şehir içi taksi kullanımı. Ve bir çok kez şöför değişti(kendisi binse eminim ki daha uzun kilometreler yapardı)
Otomatik kısmına bir şey diyemem
1.3 dizel motor yakıt sorunları harici çok sorunlu bir motor değil . Yakıt kalitesinden kaynaklı sorunlar açabiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,675
Üyeler
162,718
Son üye
piricat
Top Bottom