Neler Yeni

3070 TI dan 4070 TI Geçilir mi?

AuroraVI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ömer Tokat
Sadece onla bitmiyor ki minimum 2k veya 4k monitörde çekmek lazım.
Sistemim imza kısmında mevcut dostum 2 k monitörüm var. Sistemden yana sorunum yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka bence şu durumda bekleyebilirsin bir önceki nesil var zaten şuan sıkıntı çektiğini düşünmüyorum. Şu aşamada satmak = keyif için olabilir onun haricinde beklemek gerek diye düşünüyorum 40 serisi biraz satsın fiyatlar azar azar düşebilir bu doğrultuda geçmek daha mantıklı. Ha diyeceksin bekle garantisi bitecek şuan satsam daha iyi para eder cart curt yine değişen bir şey olmayacak gibi ama şuanki kartın seni tatmin ediyorsa hiç gerek yok.
Aynen bro yani hiç bir eksiklik hissetmiyorum. Sadece fiyatı bana ucuz gibi geldi sanki yani takip etmedigimden de öyle gelmiş olabilir o yüzden acaba satıp 40 serisi mi alsam dedim ama önce bir danışayım mallık yapmayalım durduk yere 😃 ve herkes aynı seyi diyor.

WhoCares

80+ Gold
param var sıkıntı yok diyorsan geçilir param var indirimide severiz diyorsan beklenir para var ama oo kadar vermem ben buna yahu diyorsan geçilmez :kekw:

AuroraVI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ömer Tokat
param var sıkıntı yok diyorsan geçilir param var indirimide severiz diyorsan beklenir para var ama oo kadar vermem ben buna yahu diyorsan geçilmez :kekw:
Yaniiiii para var gibi ama yok yere harcamak koyar. Harcayacaksam tatmin etmeli beni.. burada genel kanı almama tarafı. Gereği yok anladığım kadarıyla.

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
Arkadaşlar Kullandığım 3070 TI Rog Strix ekran kartımı satıp kar zarar farketmeksizin 4070 TI a geçmem mantıklı olur mu? mevcut ekran kartım 1 yıllık ve canavar gibi ama 4070 i 22 23 k civarında görünce aklıma birden düştü. ne yapmalıyım biraz fikirlerinize ihtiyacım var saçmalamamak için.
cebınden en kotu 13k para cıkıcak bence degmez kesınlıkle

KnightDavion

80+ Bronze

AuroraVI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ömer Tokat
Ben de aynı kartı 15750'ye aldım. Biz bayağı pahalı aldık.
hiç sorma ya hemde ne pahalılık :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

cebınden en kotu 13k para cıkıcak bence degmez kesınlıkle
bayağı bekle nimetlerinden faydalan diyorsun yani. hatta bir nesil daha mı beklesem 4000 serisini es mi geçsem acaba.
çünkü başka forumlarda face de filan ekran kartımın 3070 Tı lerin en iyisi olduğunu, 4000 serisinin bana gereksiz olduğunu söylediler

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Madem o kadar yükseğe aldın garantiye yolla bir şeyler uydur belki iadeden para alırsın :D Gerçi o kadar zaman geçmiş iade olur mu bilmem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,675
Üyeler
162,718
Son üye
piricat
Top Bottom