Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Yardım 30k 35k arası 4060 lı laptop önerisi acil

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf
Bütçe 30 35 knarası 4060 lı laptop arıyorum acil önerisi olabilecek varmı

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
Eren
Bütçe 30 35 knarası 4060 lı laptop arıyorum acil önerisi olabilecek varmı

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
Aga bu mu daha iyi HP Victus 16 mı ikisi arasında kaldım ama işlemciden pek anlamıyorum sizce hangisi daha iyi ekran olarak sanki Asus daha iyi gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga bu mu daha iyi HP Victus 16 mı ikisi arasında kaldım ama işlemciden pek anlamıyorum sizce hangisi daha iyi ekran olarak sanki Asus daha iyi gibi
Asus ile hp'nin işlemcilerini karşılaştırdım HP ninki daha iyi ama ben sadece hikayeli oyunlar oynayacağım sizce ne yapmalıyım

Claw's

80+ Silver

Asus ile hp'nin işlemcilerini karşılaştırdım HP ninki daha iyi ama ben sadece hikayeli oyunlar oynayacağım sizce ne yapmalıyım
Ekran olarak benim attığım Acer çok daha iyi. Gaminggentr deki Victus'un işlemcisi daha iyi. Victus da Valorant gibi oyunlarda daha yüksek fps alırsın mesela.

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
Eren

victus 16 panel olarak daha iyi ayrıca nitro 5 den çok daha iyi bir cihaz victus 16 alın.

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
Ekran olarak benim attığım Acer çok daha iyi. Gaminggentr deki Victus'un işlemcisi daha iyi. Victus da Valorant gibi oyunlarda daha yüksek fps alırsın mesela.
Hangi Acer den bahsediyorsunuz konuda Acer yok

Hangi Acer den bahsediyorsunuz konuda Acer yok
(Bu mesaj için kusura bakmayın bu ara çok bilgisayar baktım o yüzden Küçük bir kafam karıştı) cihaz TV'nin inceleme videosunda rdr2 oynarken net teklemeler vardı performans modunun da sesi yüksek olması benim için sorun değil ama teklemeler sorun acaba çözümü var mı bilginiz var mı

Top Bottom