Hocam birazcık bütçeyi esnetmen lazım. Bu fiyata bu sistem şuan emsalsiz gibi bir şey.Bu sisteme özelleştirme lazım 2x16 ve ssd 1tb ama bütçe yok
bence bu haliyle alınıp sonrasında yavaş yavaş diğer parçaları almak mantıklı bir anda fiyatı uçabilirBu sisteme özelleştirme lazım 2x16 ve ssd 1tb ama bütçe yok
Ben direk bu ürünü almadım toplama ayrı ayrı aldım imzamda yazıyor sistemsen ekleme yapmadan mı aldın hocam
göremedim hocam yaBen direk bu ürünü almadım toplama ayrı ayrı aldım imzamda yazıyor sistem
Bende ddr4 bir sistem rx7700xt vardı ddr5 e geçerek topladım m2 filan bende vardı ayrı ayrı daha pahalı olabilir akakçe üzerinden toplama yapın isterseniz bi alacağınız sistemigöremedim hocam ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrı ayrı daha mı kârlı acaba
ayrı ayrı toplandığında 33400tl tutuyor tebilonda daha uygun fiyatıgöremedim hocam ya
ayrı ayrı daha mı kârlı acaba
hangi işlemciyi aldınız pekiBende ddr4 bir sistem rx7700xt vardı ddr5 e geçerek topladım m2 filan bende vardı ayrı ayrı daha pahalı olabilir akakçe üzerinden toplama yapın isterseniz bi alacağınız sistemi
ayrı ayrı toplandığında 33400tl tutuyor tebilonda daha uygun fiyatı
evet pahalı oldu ayrı ayrı toplayıncaBende ddr4 bir sistem rx7700xt vardı ddr5 e geçerek topladım m2 filan bende vardı ayrı ayrı daha pahalı olabilir akakçe üzerinden toplama yapın isterseniz bi alacağınız sistemi
ayrı ayrı toplandığında 33400tl tutuyor tebilonda daha uygun fiyatı
7500f aldım kanki tray aldım kutusuz 5800tlhangi işlemciyi aldınız peki
evet pahalı oldu ayrı ayrı toplayınca
tamamdır ben de ya 6750xt ya da 7700xt alacağım 7500f’in yanına öyle gözüküyor7500f aldım kanki tray aldım kutusuz 5800tl
rx7700xt bütçe yeetiyorsa kesinlikle onu almalısın almışken yejni seri olsuntamamdır ben de ya 6750xt ya da 7700xt alacağım 7500f’in yanına öyle gözüküyor
tamamdır hocam sağ olasınrx7700xt bütçe yeetiyorsa kesinlikle onu almalısın almışken yejni seri olsun