Neler Yeni

32.3 yaşımdayım, hiç sevgilim olmadı.

Xaprus

80+
32.3 işte, ondalıklı yaşım. Milletin benim yaşımda çocuğu oluyor.

Ben incel biriyim, korkunç derecede asosyalim. Instagram'da 3 takipçim var, gerçi gizli hesap ama gizli olmasa da bir şey fark etmezdi. Sorunlarım var, o da yalnızlıktan kaynaklı. Düzenli ilaç kullanıyorum, onlar sayesinde sapıtmıyorum.

Asıl sorun tabii ki domuza benzemem. Kilom olmasa belki böyle olmayacak ama zaten daha da kilo veremezsem mide ameliyatı olacağım. Genel olarak yüzüm de çirkin. Kızlar da takdir edersiniz ki tipe takıntılı insanlar.

Kısacası, herhalde hiç sevgilim olmadan yaşlanacağım. Evlenemeyeceğim vs. Bunda sorunlu biri olmam (İlaçlarım sayesinde sakin kalabiliyorum) ve tipsiz olmam büyük oranda etkili. Belli miktarda param var, onunla rahat yaşıyorum. En iyi psikoloğa/psikiyatriste gidiyorum vs.
Bende kilolu bir insan oldugum icin konusma haddin goruyorum kendimde
Kadinlar tipten ziyade ilkel ic guduler sebebiyle kendi cikarlari acisindan bakarlar diye dusunuyorum tecrubelerim o yonde
Yani gelecek vadeden bir insan iseniz kadinlarin ilgilerini rahatlikla ustunuze cekebilirsiniz tabi bunlarin hepsinden once kendinize sosyal bir cevre edinmelisiniz bu ensturuman kursu olabilir yada buna brnzer sosyallesebileceginiz herhangi bir yer olabilir
Psikologa gidislerimden edindigim bilgi su yonde
1.İnsan sosyal bir canlidir gruplar halinde sosyallesir gelisir

2.ne olursa olsun bir grubun icinde olman gerektigidir

Benim verebilecegim nacizane tavsiye once kendi grubunuzu olusturup sosyal bir cevre yaratin.
Zira kemikli bir surat ne kadar onemli ise gelecek vaadetmek te o kadar onemlidir sizi daha cekici yapar

Soylemek istediklerim bu kadar eger sutcul lisan ettimse kusuruma bakmayin, aksi gorusleri okumaktan keyif alirim

rkyshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Merve Nur Hayal
kızlar gerçekten tip konusunda vicdansızlar o kısma katılıyorum. hayatımın belli bir döneminde bende aynı sıkıntıları yaşadım. kızlardan yüz bulamayınca eşcinsel uygulamalarına falan bakıyordum (tamamen psikolojik bunalımdan). ilaçlarını kullanmaya devam et etrafındaki kadınlardan yüzün gülmediyse ailen sana bir kız bulsun köyden mi bulur nerden bilmiyorum en azından seni olduğu gibi kabul eder belki. benim şuan ilişkim var ve iddiasız bir kız yani çok güzel kız bulamazsın aynaya bak kendin gibi birini bulmaya çalış o tiplere yönel.

yalnızbiri01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
muhammed samet
32.3 işte, ondalıklı yaşım. Milletin benim yaşımda çocuğu oluyor.

Ben incel biriyim, korkunç derecede asosyalim. Instagram'da 3 takipçim var, gerçi gizli hesap ama gizli olmasa da bir şey fark etmezdi. Sorunlarım var, o da yalnızlıktan kaynaklı. Düzenli ilaç kullanıyorum, onlar sayesinde sapıtmıyorum.

Asıl sorun tabii ki domuza benzemem. Kilom olmasa belki böyle olmayacak ama zaten daha da kilo veremezsem mide ameliyatı olacağım. Genel olarak yüzüm de çirkin. Kızlar da takdir edersiniz ki tipe takıntılı insanlar.

Kısacası, herhalde hiç sevgilim olmadan yaşlanacağım. Evlenemeyeceğim vs. Bunda sorunlu biri olmam (İlaçlarım sayesinde sakin kalabiliyorum) ve tipsiz olmam büyük oranda etkili. Belli miktarda param var, onunla rahat yaşıyorum. En iyi psikoloğa/psikiyatriste gidiyorum vs.
paran varsa sadece biraz sosyaleş kadınların 1. önceliği paradır seni anlayabiliyorum

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Belli bir miktar param var derken, misal veriyorum mekanda 3-4k hesap ödesen koyar mı?

En İyi Cevap
1
Paranı doğru kullan bir süre diyet spor ile kilo ver aşırı fazlalık gidince liposuction falan yaptır toparlarsın

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Forumun yaş ortalaması az çok biliniyor zaten hocam konuda sizi yargılayanları veya kendince espri yaptığını düşünen ileri zekalı arkadaşları takmayın. Sen benim abim yaşındasın o yüzden bana kardeşinmiş gibi kulak vermeni istiyorum. Geçen gün mide ameliyatı olmalı mıyım konunu görmüştüm zaten orada fotoğrafın var. Öncelikle domuza benzemiyorsun, gayet eli yüzü düzgün adamsın. E bu zaten manitacılık işleri için yetiyor ve artıyor geriye kalan tek şey kendine bakman. Hayatından memnun değilsen bir şeylerin değişime ihtiyacı vardır. Değişim istiyorsan önce kafanın içinden başla daha sonra dış görünüşünü halledersin. Öncelikle bu kafa yapını kesinlikle değiştir "domuza benziyorum, çirkinim kilom var o yüzden kızlar bana bakmıyor, sanırım hiç evlenemeyeceğim yalnız öleceğim" falan filan bunlar kusura bakmayın hikaye. Hiçbir insan kendisine bu şekilde yaklaşmamalı. Sen kendine bu şekilde yaklaşırsan diğer insanlar sana neler yapmaz? Bu kadar kilo öncelikle sağlık açısından tehlikeli. Sağlığı geçtikten sonra tabii ki insanların sana bakış açısını da olumsuz etkiliyor. Anladığım kadarıyla bir şeylerden şikayetçisin, şikayetçi olman güzel gidip şikayetçi olduğun şeyleri değiştirmek için adım at. Sporunu aksatma, diyetine uy daha sağlıklı yaşa. Yeni hobiler edin, daha fazla sosyalleşmek için uğraş. Kendi değerinin farkında ol ve öz saygını arttır. Eğer sen kendine saygı duymazsan diğer insanların da sana saygı duymasını beklemek mantıklı olmaz. Güzel bir üniversiteden mezunsun, anladığım kadarıyla maaşı güzel iyi de bir mesleğin var, profosyonel destekte alıyormuşsun. E zaten zor kısımları halletmiş sayılırsın :) Geriye kalan yapılacak şeyler az çok belli. Zaten bu dediklerimi yapmaya başladıkça hayat kaliten artacak ve bunu net bir şekilde fark edeceksin. Kısacası kelebekleri kovalamaya çalışma, yakalamak zordur uçar giderler. Sen bahçeni güzelleştir, kendine yatırım yap kelebekler zaten sana kendileri gelecektir. Şayet gelmediler, problem yok yine de güzel bir bahçe senin olmuş olur. :)

Top Bottom