Bende kilolu bir insan oldugum icin konusma haddin goruyorum kendimde32.3 işte, ondalıklı yaşım. Milletin benim yaşımda çocuğu oluyor.
Ben incel biriyim, korkunç derecede asosyalim. Instagram'da 3 takipçim var, gerçi gizli hesap ama gizli olmasa da bir şey fark etmezdi. Sorunlarım var, o da yalnızlıktan kaynaklı. Düzenli ilaç kullanıyorum, onlar sayesinde sapıtmıyorum.
Asıl sorun tabii ki domuza benzemem. Kilom olmasa belki böyle olmayacak ama zaten daha da kilo veremezsem mide ameliyatı olacağım. Genel olarak yüzüm de çirkin. Kızlar da takdir edersiniz ki tipe takıntılı insanlar.
Kısacası, herhalde hiç sevgilim olmadan yaşlanacağım. Evlenemeyeceğim vs. Bunda sorunlu biri olmam (İlaçlarım sayesinde sakin kalabiliyorum) ve tipsiz olmam büyük oranda etkili. Belli miktarda param var, onunla rahat yaşıyorum. En iyi psikoloğa/psikiyatriste gidiyorum vs.
Kadinlar tipten ziyade ilkel ic guduler sebebiyle kendi cikarlari acisindan bakarlar diye dusunuyorum tecrubelerim o yonde
Yani gelecek vadeden bir insan iseniz kadinlarin ilgilerini rahatlikla ustunuze cekebilirsiniz tabi bunlarin hepsinden once kendinize sosyal bir cevre edinmelisiniz bu ensturuman kursu olabilir yada buna brnzer sosyallesebileceginiz herhangi bir yer olabilir
Psikologa gidislerimden edindigim bilgi su yonde
1.İnsan sosyal bir canlidir gruplar halinde sosyallesir gelisir
2.ne olursa olsun bir grubun icinde olman gerektigidir
Benim verebilecegim nacizane tavsiye once kendi grubunuzu olusturup sosyal bir cevre yaratin.
Zira kemikli bir surat ne kadar onemli ise gelecek vaadetmek te o kadar onemlidir sizi daha cekici yapar
Soylemek istediklerim bu kadar eger sutcul lisan ettimse kusuruma bakmayin, aksi gorusleri okumaktan keyif alirim