3200 TL'ye bu monitör alınır mı

alperr35

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
111
Bütçe
3600

Arkadaşlar max bütçem bu civarda sizce alınır mı, önceden laptop vardı 14 inç 60 Hz buna geçince fark belli olur diye düşünüyorum. Twisted mind markası nasıldır maks 3600 TL'ye kadar önereceğiniz başka monitör var mıdır, teşekkürler.

lg nin bazı ips panelli monitörleri var onlara bakabilirsin
yada 4k civarına çıkabilirsen samsung odyseyler var
gameboosterler güzel görünümleri ve ekran kalınlıkları güzel denebilecek seviyede arkadaşımda vardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

görüntü renk ve hz mi önemli senin için

lg nin bazı ips panelli monitörleri var onlara bakabilirsin
yada 4k civarına çıkabilirsen samsung odyseyler var
gameboosterler güzel görünümleri ve ekran kalınlıkları güzel denebilecek seviyede arkadaşımda vardı

görüntü renk ve hz mi önemli senin için
En az 120 Hz 24 inç ve ips olması önemli ETS 2 falan oynuyorum zaten

ama 60 fps üstü alamıyorsan fark yaratmaz oyunlarda iyi yanı bu piyasa varken daha uyguna bulup
ilerde yüksek hzlerde kullanabilirsin

ozaman dediğim markalara bak önce fiyatlarına falan sonra incelemelerini izle ips panel olmasına dikkat et vanın görüntüsü kötü

ama 60 fps üstü alamıyorsan fark yaratmaz oyunlarda iyi yanı bu piyasa varken daha uyguna bulup

ozaman dediğim markalara bak önce fiyatlarına falan sonra incelemelerini izle ips panel olmasına dikkat et vanın görüntüsü kötü
100 FPS falan alırım rx 6600 Ryzen 5 5600 var

Tamamdır Samsung modellerini görmüştum onlara bakayım o zaman

bu indirim olayı var heralde cashback falan oluyormuş forumda var diyorlar fakat bakmadım hiç onubi araştır istersen
daha iyi monitörü ucuza kapatırsın ilk olarak bunu dene olmazsa benim dediklerime göz atarsın

Trendyolda 4000 tl üzerine 750 tl indirim var. Yani 4000 lik ürün aynı fiyata gelecek. Bi incele derim.
Mesela

Geri