Neler Yeni

32gb usb bellek önerisi.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
Bütçe
50
Ürünün hızlı ve güvenli olması çok önemli aile fotoğraflarını koyucağım. Önceden sandisk cruzer blade kullanmıştım ürün 1 ayda bozulda banamı özeldi bilmiyorum garantiye vermekte aklıma gelmdi. Neyse kafamda olan birkaç ürünü koyacağım sizinde önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Ürünün hızlı ve güvenli olması çok önemli aile fotoğraflarını koyucağım. Önceden sandisk cruzer blade kullanmıştım ürün 1 ayda bozulda banamı özeldi bilmiyorum garantiye vermekte aklıma gelmdi. Neyse kafamda olan birkaç ürünü koyacağım sizinde önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.
3.2 gen 2 daha iyi performans olarak. Ama kullandığın laptop ve ya anakrtın 32 destekli portu var mı? O önemli.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3.2 gen 2 daha iyi performans olarak. Ama kullandığın laptop ve ya anakrtın 32 destekli portu var mı? O önemli.
Bildiğim kadarıyla usb 3.0 veya 3.2 pek bir şey değiştirmiyormuş önemli olan okuma yazma hızı diye biliyorum ve zaten portlarım 3.2 desteklemiyor.

Gloxy

80+ Bronze
Bildiğim kadarıyla usb 3.0 veya 3.2 pek bir şey değiştirmiyormuş önemli olan okuma yazma hızı diye biliyorum ve zaten portlarım 3.2 desteklemiyor.
Okuma yazma oranı en yüksek olanı al bence

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Okuma yazma oranı en yüksek olanı al bence
Bende hangisinin daha hızlı olduğunu bilmiyorum. Şimdi baktım sanırım en hızlısı sandisk ultra ama onunda kronik sorunlu olduğunu okudum yorumlarda bir sıkıntı çıkarmı?

Gloxy

80+ Bronze
Bende hangisinin daha hızlı olduğunu bilmiyorum. Şimdi baktım sanırım en hızlısı sandisk ultra ama onunda kronik sorunlu olduğunu okudum yorumlarda bir sıkıntı çıkarmı?
O konuda bir bilgim yok ama Kingston daha bilindik marka. Tercih senin

Gloxy

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,980
Üyeler
160,919
Son üye
Hüseyinfurkan