34 36 bin civarında Rtx 4050 veya 4060lı Laptop önerisi

Rs6 Sedan

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
36000
34 36 bin civarlarında bir laptop almak istiyorum bazen ders için bazen de sadece valo CS tarzı 3 4 oyun oynuyorum grafikli hikaye oyunları vs. Oynamiyorum ve bundan dolayı da gereğinden yüksek ekran kartına ihtiyaç duymuyorum elimde 11400h 3050 var beni mutlu ediyor ama yazın yükseltmek istiyorum belki de FP güzel işlemcili bir 4050 laptop tercih edebilirim diye düşünüyorum ya da 7640hs 4060 victus var 36bin küsüre öneriniz olur mu fakat Asus tuf nitro v15 ve victus 15 modellerinden istemiyorum.Öneriniz ne olur

7640hs 4060 victus var 36bin küsüre
0 ve Victus 16 ise alabilirsin.
Ben 23 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım.

Kronik sorunları varmış ama tabii ki şans işi.

Elinizde ki laptop işinizi görüyorsa, o bütçeye bence kasa toplayın. Sonuçta bir yere götürmek için bir laptopunuz var zaten ve işinizi de görüyormuş.

0 ve Victus 16 ise alabilirsin.
Ben 23 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım.

Kronik sorunları varmış ama tabii ki şans işi.

Elinizde ki laptop işinizi görüyorsa, o bütçeye bence kasa toplayın. Sonuçta bir yere götürmek için bir laptopunuz var zaten ve işinizi de görüyormuş.
Kronik sorundan kastınız ne ben bilmiyorum bir de elimdeki eski laptopu satacağım yine dizüstü lazim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1sene önce bu bilgisayar işinin baya içine girmiştim victus15lerde menteşe sorunu vardı bir de Cihaz TV de bı victuslar ile alakalı bı sıkıntı vardı sanki ama bilmiyorum pek kuzenim 14500hx 4050 aldı 5 6 ay önce çok memnun ucuz olduğu Çin 4050 almıştı

Kronik sorundan kastınız ne ben bilmiyorum bir de elimdeki eski laptopu satacağım yine dizüstü lazim

1sene önce bu bilgisayar işinin baya içine girmiştim victus15lerde menteşe sorunu vardı bir de Cihaz TV de bı victuslar ile alakalı bı sıkıntı vardı sanki ama bilmiyorum pek kuzenim 14500hx 4050 aldı 5 6 ay önce çok memnun ucuz olduğu Çin 4050 almıştı
Kronik hall sensörü sorunu var. Dediğim gibi, bana denk gelmedi. Laptopu sıcakken ( 70 - 90 derece arası ) kapattığımda oldu, bu sensör sorununu yaşamadım. Yaşayıpta servise yollarsan da iptal ediyorlar ama sorun çözülmüyor diye biliyorum.

Baktığın 7640HS - 4060 Victus 16 2.el değilse, alabilirsin.

Baya zaman geçmiş herhalde,tuflari beğenmiyorum yangın yeri resmen 7435 ile,14500hxi bile victus çok iyi terbiye ediyor buna kiyasla
Bayağı zaman geçmesinin ardından da alternatif yazılması daha iyi olur. Detay belirtmeden yazmaya da çoğu kişi devam ediyor.

Victus 15/16'ların sorunu var, az veya çok, bazı modellerde olmayabilir, direkt almak veya tavsiye etmek doğru değildir. Kişisel deneyime göre de direkt önerilmez, sorun yazılmasına rağmen bu sorunun olduğu model (seri) doğrudan alınabilir değildir. 40k altında alınacak olan model ya ısınacak ya da büyük sorunlar çıkartabilir. Nitro 5 satılıyorsa o alınabilir.

Bayağı zaman geçmesinin ardından da alternatif yazılması daha iyi olur. Detay belirtmeden yazmaya da çoğu kişi devam ediyor.

Victus 15/16'ların sorunu var, az veya çok, bazı modellerde olmayabilir, direkt almak veya tavsiye etmek doğru değildir. Kişisel deneyime göre de direkt önerilmez, sorun yazılmasına rağmen bu sorunun olduğu model (seri) doğrudan alınabilir değildir. 40k altında alınacak olan model ya ısınacak ya da büyük sorunlar çıkartabilir. Nitro 5 satılıyorsa o alınabilir.
Sen murat burçun forumundaki moonwalk mısın?

Kendimi bu bütçeden çıkardım,düzgün cihaz yok,50bine çıktım r9t 5050 alacağım teşekkür ederim yardımlarınız için

Geri