Neler Yeni

35.000-45.000 Oyuncu Laptop Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Nedim Beşer
Bütçe
45000
Merhaba, abilerim kardeşlerim laptop alma arifesindeyim mimarlık bölümü öğrencisiyim bütçem 35.000 45.000 arası bir tık üstünü de düşünebilirim cihaza bağlı olarak oyun ve çizim için bir laptop arayışındayım laptopta aradığım en büyük özelliklerden birtanesi ekran kartı wat değeri 120 140 wat arası bir cihaz bakıyorum bu fiyatlara var mı tam emin olamadım baktığım cihazlar genelde msi markasına ait şuan piyasadaki bütçemin aralığında olan cihazlar 105 wat değerinde 140 wat ile arasında çok bir uçurum olur mu vrya farkı ne kadar olur bilgisi olanlar beni aydınlatırsa sevinirim bazı markalara karşıda açıkçası biraz önyargım var örnek vermek gerekirse acer,Casper,HP gönül ister ki msi veya Asus rog modellerinden birisini sizin bilgilerinize güvenerek birde sizlere danışmak istedim bu arayışımda bana yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ediyorum hayırlı ramazanlarınız olsun.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,928
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
GPNye ulaşıp bu laptopun stoğa gelip gelmeyeceğini sor bi, yakın zamanda bu fiyattan stok eklenecekse bence başka laptopa bakmana gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

farkı var mı

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Semih Boran
GPNye ulaşıp bu laptopun stoğa gelip gelmeyeceğini sor bi, yakın zamanda bu fiyattan stok eklenecekse bence başka laptopa bakmana gerek yok.

farkı var mı
Yok sanırsam.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,928
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Nedim Beşer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

farkı var mı
birkaç bir şey daha yazacaktım unuttum şimdi daha yeni düzelttim konuyu öncelikle yardımınız için teşekkür ederim HP markasına biraz önyargılıyım laptopta soğutma açısından nasıldır kullanıyor musunuz birde şunu söylemek sormak istiyorum HP victus HP omen cihazların wat değerlerini sitede bulamadım var mı yoksa sadece telefon ile görüşerek mi öğrenebiliyoruz acaba

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,928
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
birkaç bir şey daha yazacaktım unuttum şimdi daha yeni düzelttim konuyu öncelikle yardımınız için teşekkür ederim HP markasına biraz önyargılıyım laptopta soğutma açısından nasıldır kullanıyor musunuz birde şunu söylemek sormak istiyorum HP victus HP omen cihazların wat değerlerini sitede bulamadım var mı yoksa sadece telefon ile görüşerek mi öğrenebiliyoruz acaba
Omen hakkında kötü yorum gördüğümü hatırlamıyorum dostum, hpnin en iyi serisidir zaten. Watt olayına gelince de düşük olduğunu sanmıyorum ama ben de tam bilgiyi bulamadım ne desem yalan olur.

MSIın wattı düşük olabilir çünkü msi max-p değil max-q yapıyordu katana serisini, ona da bakmadım Watt şartınızı unutmuşum kusura bakmayın :)

3070ti omen 135W sanırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Nedim Beşer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Omen hakkında kötü yorum gördüğümü hatırlamıyorum dostum, hpnin en iyi serisidir zaten. Watt olayına gelince de düşük olduğunu sanmıyorum ama ben de tam bilgiyi bulamadım ne desem yalan olur.

MSIın wattı düşük olabilir çünkü msi max-p değil max-q yapıyordu katana serisini, ona da bakmadım Watt şartınızı unutmuşum kusura bakmayın :)
Estafurullah Kendi sitesinde msi için bakıyorum ama 105 wat max-p veya max-q için bir bilgi verilmemiş 140 wat eşit seviyedeki bir ekran kartıyla uçurum olur mu arasında şöyle desem daha doğru sanırım markadan dolayı almadığım bir laptop (140 wat için söylüyorum) beni pişman eder mi sonuçta 40 45k para vericem teknoloji dünyası için dolara çevirince tabi az bir mebla ama neyse :)

3070ti omen 135W sanırım.
Hp tarafında W için bilgi bulmak gerçekten zor oluyor

4000 serisi düşünüyordumda vazgeçmeye değer mi dlss farkından

farkı var mı
bir şey daha soracaktım maruz görün sorumu gpnteknoloji'den daha önce bir alışveriş yapmadım kullandığınız bir site midir acaba ?

Ekler

• Ekran Görüntüsü (288).png
    Ekran Görüntüsü (288).png
    254.7 KB · Hit: 68
Son düzenleme:

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Semih Boran
Estafurullah Kendi sitesinde msi için bakıyorum ama 105 wat max-p veya max-q için bir bilgi verilmemiş 140 wat eşit seviyedeki bir ekran kartıyla uçurum olur mu arasında şöyle desem daha doğru sanırım markadan dolayı almadığım bir laptop (140 wat için söylüyorum) beni pişman eder mi sonuçta 40 45k para vericem teknoloji dünyası için dolara çevirince tabi az bir mebla ama neyse :)

Hp tarafında W için bilgi bulmak gerçekten zor oluyor

4000 serisi düşünüyordumda vazgeçmeye değer mi dlss farkından

bir şey daha soracaktım maruz görün sorumu gpnteknoloji'den daha önce bir alışveriş yapmadım kullandığınız bir site midir acaba ?
Hepsiburada'da vs. varlar. Millet oradan farklı farklı laptoplar alıyor. En popüler olanlardan birisi HP Victus D1047NT. O mağazanın en çok sattığı laptoplardan birisidir kendisi. DLSS 3.0 istiyorsanız RTX 4060'a bakabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Nedim Beşer
Hepsiburada'da vs. varlar. Millet oradan farklı farklı laptoplar alıyor. En popüler olanlardan birisi HP Victus D1047NT. O mağazanın en çok sattığı laptoplardan birisidir kendisi. DLSS 3.0 istiyorsanız RTX 4060'a bakabilirsiniz.
Açıkçası benim 4000 serisi 3000 serisi çokta bir takıntım yok beni uzun yıllar götürsün oyun oyniyim çizim yaparken sorun olmasın derdim o şu yüzden sormuştum sizede 4000 serisi çıktı 3000 alıp üzülür müyüm diye sormak istemiştim

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Semih Boran
Açıkçası benim 4000 serisi 3000 serisi çokta bir takıntım yok beni uzun yıllar götürsün oyun oyniyim çizim yaparken sorun olmasın derdim o şu yüzden sormuştum sizede 4000 serisi çıktı 3000 alıp üzülür müyüm diye sormak istemiştim
Ampere mimarisi hâlâ alınabilir. Üzeceğini zannetmiyorum. DLSS 3 ve DLSS her oyunda ve programda yok sonuçta.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Nedim Beşer
Siz benim yerimde kosaydınız tercihim şu direkt şunu alırdım şu yüzden diyeceğiniz cihaz benim için önemli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,904
Üyeler
168,052
Son üye
skmlkc
Top Bottom