Mesaj otomatik birleştirildi:
soğutma ve monitör yükseltmesi sonra yapacağım
ekran kartı rtx olsun istedim başka tavsiyesi olan varsa nedeiyle birlikte açıklarsa iyi olur
monitör dahil bu fiyat idare olsun diye bu monötür ekldeim sistem 35k ya geliyor toplam ıvır zıvır dahil 38 40kya çıkabilirmBütçen 35k ama sistem 39k fiyatlı. Eğer alabiliyorsan tabii ki al güzel sistem ama kesinlikle şu goodram ssd yi değiştir. Görebileceğin en rezil ssd dir goodram. Vaat ettiği değerler asla tutmaz ve çok kıytırık marka. 5000 Mb/s okuma yazma civarında değerleri yakın bir ssd al kesinlikle.
Anladım. Hazır sistem alıyorsun galiba, ssd yükseltme seçeneklerinin hepsini atabilir misin?
rami değişebilirsin bir de hazır sistem alıyorsun herhalde. daha ucuza getirebilirsin. msi kasalı hazır sistemler vento kasalılalara göre 1000-1500 tl daha pahalı oluyor genelde. monitörü mümkünse asus ya da lenovo r25i30 al şu aralar çok popüler bir monitör. ssdyi kesinlikle değiştirAlıntıyı görüntüle
soğutma ve monitör yükseltmesi sonra yapacağım
ekran kartı rtx olsun istedim başka tavsiyesi olan varsa nedeiyle birlikte açıklarsa iyi olur
monitör kesin değil zaten avmye gidip gözümle görmem gerekiyor onuda listeye ekledim rami fiyat düşsün diye mi değiştireyim yoksa kötü mürami değişebilirsin bir de hazır sistem alıyorsun herhalde. daha ucuza getirebilirsin. msi kasalı hazır sistemler vento kasalılalara göre 1000-1500 TL daha pahalı oluyor genelde. monitörü mümkünse asus ya da lenovo r25i30 al şu aralar çok popüler bir monitör. ssdyi kesinlikle değiştir
yani 200-300tl daha verip gskill ya da corsair alabiliyorsan değişebilirsin alamazsanda pek sıkıntı olmaz abartılı bi overclock yapamazsın sadece.monitör kesin değil zaten avmye gidip gözümle görmem gerekiyor onuda listeye ekledim rami fiyat düşsün diye mi değiştireyim yoksa kötü mü
corsairle değiştirdim neredeyse aynı fiyattıyani 200-300tl daha verip gskill ya da corsair alabiliyorsan değişebilirsin alamazsanda pek sıkıntı olmaz abartılı bi overclock yapamazsın sadece.
ssdyi samsungla değiştirdimrami değişebilirsin bir de hazır sistem alıyorsun herhalde. daha ucuza getirebilirsin. msi kasalı hazır sistemler vento kasalılalara göre 1000-1500 TL daha pahalı oluyor genelde. monitörü mümkünse asus ya da lenovo r25i30 al şu aralar çok popüler bir monitör. ssdyi kesinlikle değiştir
corsairin hızı ve cl değeri kaç bu arada? gidip 5200mhz 40 cl felansa hiç değiştirme ölü ram almış olmacorsairle değiştirdim neredeyse aynı fiyattı
ssdiyi samsung almanız iyi olmuşssdyi samsungla değiştirdim
6000mhz c36corsairin hızı ve cl değeri kaç bu arada? gidip 5200mhz 40 cl felansa hiç değiştirme ölü ram almış olma
ssdiyi samsung almanız iyi olmuş
hmm tamamdır bu iyi olmuş6000mhz c36