Neler Yeni

35 bin bütçeli bu sistem mantıklı mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barışcan Yorgun
1717580615838.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

soğutma ve monitör yükseltmesi sonra yapacağım

ekran kartı rtx olsun istedim başka tavsiyesi olan varsa nedeiyle birlikte açıklarsa iyi olur

-.-Hakan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Hakan Filiz
Bütçen 35k ama sistem 39k fiyatlı. Eğer alabiliyorsan tabii ki al güzel sistem ama kesinlikle şu goodram ssd yi değiştir. Görebileceğin en rezil ssd dir goodram. Vaat ettiği değerler asla tutmaz ve çok kıytırık marka. 5000 Mb/s okuma yazma civarında değerleri yakın bir ssd al kesinlikle.

5000 okuma 1750 yazma değerine sahip olması mümkün değil aynı donanımın (mümkündür tabii de çok uyumsuz)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barışcan Yorgun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçen 35k ama sistem 39k fiyatlı. Eğer alabiliyorsan tabii ki al güzel sistem ama kesinlikle şu goodram ssd yi değiştir. Görebileceğin en rezil ssd dir goodram. Vaat ettiği değerler asla tutmaz ve çok kıytırık marka. 5000 Mb/s okuma yazma civarında değerleri yakın bir ssd al kesinlikle.
monitör dahil bu fiyat idare olsun diye bu monötür ekldeim sistem 35k ya geliyor toplam ıvır zıvır dahil 38 40kya çıkabilirm

-.-Hakan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Hakan Filiz
Anladım. Hazır sistem alıyorsun galiba, ssd yükseltme seçeneklerinin hepsini atabilir misin?

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
ozan başaran
Alıntıyı görüntüle

soğutma ve monitör yükseltmesi sonra yapacağım

ekran kartı rtx olsun istedim başka tavsiyesi olan varsa nedeiyle birlikte açıklarsa iyi olur
rami değişebilirsin bir de hazır sistem alıyorsun herhalde. daha ucuza getirebilirsin. msi kasalı hazır sistemler vento kasalılalara göre 1000-1500 tl daha pahalı oluyor genelde. monitörü mümkünse asus ya da lenovo r25i30 al şu aralar çok popüler bir monitör. ssdyi kesinlikle değiştir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barışcan Yorgun
rami değişebilirsin bir de hazır sistem alıyorsun herhalde. daha ucuza getirebilirsin. msi kasalı hazır sistemler vento kasalılalara göre 1000-1500 TL daha pahalı oluyor genelde. monitörü mümkünse asus ya da lenovo r25i30 al şu aralar çok popüler bir monitör. ssdyi kesinlikle değiştir
monitör kesin değil zaten avmye gidip gözümle görmem gerekiyor onuda listeye ekledim rami fiyat düşsün diye mi değiştireyim yoksa kötü mü

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
ozan başaran
monitör kesin değil zaten avmye gidip gözümle görmem gerekiyor onuda listeye ekledim rami fiyat düşsün diye mi değiştireyim yoksa kötü mü
yani 200-300tl daha verip gskill ya da corsair alabiliyorsan değişebilirsin alamazsanda pek sıkıntı olmaz abartılı bi overclock yapamazsın sadece.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barışcan Yorgun
yani 200-300tl daha verip gskill ya da corsair alabiliyorsan değişebilirsin alamazsanda pek sıkıntı olmaz abartılı bi overclock yapamazsın sadece.
corsairle değiştirdim neredeyse aynı fiyattı

rami değişebilirsin bir de hazır sistem alıyorsun herhalde. daha ucuza getirebilirsin. msi kasalı hazır sistemler vento kasalılalara göre 1000-1500 TL daha pahalı oluyor genelde. monitörü mümkünse asus ya da lenovo r25i30 al şu aralar çok popüler bir monitör. ssdyi kesinlikle değiştir
ssdyi samsungla değiştirdim

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
ozan başaran

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru