Neler Yeni

35 bin tl ye PS5 PRO ALINIR MI?

Alınır mı?

• Alınır

Oylar: 78 25.1%
  • Alınmaz

Oylar: 94 30.2%
  • Pc al geç

Oylar: 133 42.8%
  • Ps5 pro al geç

Oylar: 33 10.6%

• Oy kullanan toplam üye
    311

asko56

80+ Silver
Xbox Series X al geç ps5 alsan oyununa para yetiştiremeyeceksin gamepass denen bir gerçek var illa konsol istiyorsan daha uygun fiyata xbox eger xbox istemiyorsan ps5 pro al geç bu son günlerin

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Elvan kocer
Xbox Series X al geç ps5 alsan oyununa para yetiştiremeyeceksin gamepass denen bir gerçek var illa konsol istiyorsan daha uygun fiyata xbox eger xbox istemiyorsan ps5 pro al geç bu son günlerin
Peki pc mi alayım?

asko56

80+ Silver
Peki pc mi alayım?
oyuna para vermem diyorsan tabikide pc iyi ama gta 6 yı unutucaksın ben pc yi gta6 hariç her çıkan oyunu oynarım kafasıyla bakacaksın gta 6 için konsol şart maglesef

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Elvan kocer
oyuna para vermem diyorsan tabikide pc iyi ama gta 6 yı unutucaksın ben pc yi gta6 hariç her çıkan oyunu oynarım kafasıyla bakacaksın gta 6 için konsol şart maglesef
Ps5 pro mu alayım hocam

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Elvan kocer
Hocam tabii ki Ps5 Pro alın bir arkadaşda yazmış "PS devri bitti PC devri başlıyor" diye komedi gibi hee,Ps5 Pro olmasada Ps5 veya slim alın zaten bilgisayarınız varmış sanırım,alın Ps5 Slim veya Pro oynayın.
Hocam rahatsız ediyorum sizin tercihiniz neden ps yardımcı olur musunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Oğuzhan
Hocam rahatsız ediyorum sizin tercihiniz neden ps yardımcı olur musunuz?
Ben oyunu seven birisi olduğum için ps tercih ederdim.Ps5 4K çözünürlüğüne sahip, Oyun oynamasını daha zevkli kılan Konsolları var, Cd'li versiyonunu alırsan ucuza 2.el oyun bulma şansın var.Diyorsanız yok ben sadece oyun oynamak istemiyorum şunu yapıcam bunu yapıcam o zaman PC alın geçin bu kadar uzerine dirulmasi gereken bir konu değil Pc'dede oyun kolu takıp oynarsın fakat Ps'deki kafar zevk alırmısın bilemem...

asko56

80+ Silver

asko56

80+ Silver
Beynim yandı biri ps diyor biti pc diyor
Dostum yanacak bir şey yok senin cihaz almaya niyetin yok 2 aydır aynı şeyi söylüyoruz forumca pc istemiyorsan tek seçenegin konsol olarak Xbox çünkü xbox store olarak uygun üstüne gamepass avantajın var iyi yada kötü ocak ayında a-z ye zam geldiginde oyunlarda etkilenicek aboneliklerde şey şey zamlanacak hala daha pc mi konsolmu cart curta gerek yok direk xbox alıp geçiceksin 2.el xbox series x ler uygun temiz cihaz al üstüne 3 yıl gamepass ultimate yapıştır geç

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Elvan kocer
Dostum yanacak bir şey yok senin cihaz almaya niyetin yok 2 aydır aynı şeyi söylüyoruz forumca pc istemiyorsan tek seçenegin konsol olarak Xbox çünkü xbox store olarak uygun üstüne gamepass avantajın var iyi yada kötü ocak ayında a-z ye zam geldiginde oyunlarda etkilenicek aboneliklerde şey şey zamlanacak hala daha pc mi konsolmu cart curta gerek yok direk xbox alıp geçiceksin 2.el xbox series x ler uygun temiz cihaz al üstüne 3 yıl gamepass ultimate yapıştır geç
Gta6 yı beklerim desek pc mi peki

Top Bottom