35 bin TL'ye laptop önerisi

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
35000
30-35 bin TL'ye laptop arıyorum. Monster mı alsam, tam karar veremedim 12 ay taksiti var diye ama, HP Victus ve benzeri başka markalar da olur. Uzun idare etsin, oyun oynatsın istiyorum. Böyle çok pahalı bir şey istemiyorum. Önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.

Bu arada Intel işlemciye sıcak bakmıyorum son işlemcileri problemli diye.Birde ekran kartı watt değerinide yazarsanız memnun olurum.

30-35 bin TL'ye laptop arıyorum. Monster mı alsam, tam karar veremedim 12 ay taksiti var diye ama, HP Victus ve benzeri başka markalar da olur. Uzun idare etsin, oyun oynatsın istiyorum. Böyle çok pahalı bir şey istemiyorum. Önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.

Bu arada Intel işlemciye sıcak bakmıyorum son işlemcileri problemli diye.Birde ekran kartı watt değerinide yazarsanız memnun olurum.
bu 75w

Görmemişim kusura bakmayın XD
Bazıları Asus tüf ısınıyor demiş peki ya bu nasıl?
Ssd ve ram açısından avantajlı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu da önemli 170w adaptör gönderiyorlar şarj da iken yoğun kullanımda şarj azalabilir

yeterli bir laptop, 120W güç çeker yeterli, 2. bilgisayar olarak hali hazırda kullanmaktayım.

TUF A15 modeli alınabilir. Diğer laptoplara göre daha sorunsuz. 35-40k civarında alınacak laptoplar ya kullanımı etkileyecek kadar büyük sorunlara sahip ya da ısınıyorlar. Soğukmuş gibi görünen cihazlar belli bir süre sonra güme gidebilir. TUF A15 sıcak çalışır ancak uzun yıllar çalışacaktır. Pil ömrü de önemli değilse kötü bir seçenek değil. 2.5k üstüne i7'li Nitro 5 de var tabii, Intel CPU olmasına nazaran TUF A15'le benzer ısı performansı olur. Bu modelleri yükseltiyle kullanmak daha iyi bir bakıma.

Lenovo fiyat açısından çok iyi hazır kampanya da varken kaçırma derim. Ram avantajı var attığın asusa göre. N11 de taksit 3 trendyolda 6.

Asus TUF çok ısınıyor evet, attığınız lenovo giriş seviyesinde alabileceğiniz en iyi cihaz, o adaptör olayı biraz şansa oluyor. 170w adaptörde oynarken battery drain olabilir. Öyle bir durumda servise gönderirsiniz, testleri yapıp 230w adaptör ile değiştirirler.

Hall effect sensör sorunlu cihaz, alınmaz.

Asus TUF çok ısınıyor evet, attığınız lenovo giriş seviyesinde alabileceğiniz en iyi cihaz, o adaptör olayı biraz şansa oluyor. 170w adaptörde oynarken battery drain olabilir. Öyle bir durumda servise gönderirsiniz, testleri yapıp 230w adaptör ile değiştirirler.

Hall effect sensör sorunlu cihaz, alınmaz.
bende bi problem yok kardesim, vallahi gayet de düzgün çalışıyor. iş bilgisayarı diye aldım ofis icin. sorunsuz calısıyor valla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,765
Üyeler
175,106
Son üye
bladex
Geri