Arkadaşlar merhaba yakın zamanda bir kulaklık almayı düşünüyorum. Genellikle FPS oyunları oynuyorum. Benim için en önemli özellik kulaklığın rahatlığı. Bütçem yaklaşık 350 TL. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.
KesinlikleArkadaşlar merhaba yakın zamanda bir kulaklık almayı düşünüyorum. Genellikle FPS oyunları oynuyorum. Benim için en önemli özellik kulaklığın rahatlığı. Bütçem yaklaşık 350 TL. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.
+1Kesinlikle
Rampage DROP PLUS
Hocam işte kulaklık tavsiyesi vermek aslında çokta doğru bir tavsiye olmaz benim için. Almadan önce deneyimlemen lazım sesini, rahatlığını falan ama bu kulaklığın sizi üzeceğini sanmam çünkü yapısı ve kullanılan malzeme yapısının iyi olduğunu birçok kişi söylüyor...Arkadaşlar peki bu ürünleri hiç deneyimlediniz mi? Acaba ses kasmak için ne kadar uygunlar? Ne kadar ağrı yapıyorlar uzun kullanımda?
Arkadaşlar peki bu ürünleri hiç deneyimlediniz mi? Acaba ses kasmak için ne kadar uygunlar? Ne kadar ağrı yapıyorlar uzun kullanımda?
hocam ben gamepower luna önerebilirim arkadaşım kullanıyor aralıksız 4-5 saat csgo giriyoruz ağrı yapmıyorArkadaşlar merhaba yakın zamanda bir kulaklık almayı düşünüyorum. Genellikle FPS oyunları oynuyorum. Benim için en önemli özellik kulaklığın rahatlığı. Bütçem yaklaşık 350 TL. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.