350 TL'ye Klavye Önerir Misiniz?

Murathann

80+
Reaksiyon skoru
82
Arkadaşlar bir klavye almak istiyorum 350 tl bütçem var sizce hydra r6 rgb vs gamepower ogre rgb hangisini almalıyım öneriniz var mıdır?

Ogre öneriyorum ben, tuşlar lazer basım silinmiyor. GP'nin en hoş klavyesi.

Arkadaşlar bir klavye almak istiyorum 350 TL bütçem var sizce hydra r6 RGB vs gamepower ogre RGB hangisini almalıyım öneriniz var mıdır?
mekanik zorunluluğun yoksa ve 350 TL bandına çıkmışsan Gamepower Gamebooster vs vs markaları önermem membran olur diyorsan HyperX Alloy Core ve Logitech G213 Prodigy modellerine bakabilirsin

Ogre öneriyorum ben, tuşlar lazer basım silinmiyor. GP'nin en hoş klavyesi.
Küçük enter çok rahatsız ediyor mu diğer tuşlarla, silme tuşu ile karışıyor mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mekanik zorunluluğun yoksa ve 350 TL bandına çıkmışsan Gamepower Gamebooster vs vs markaları önermem membran olur diyorsan HyperX Alloy Core ve Logitech G213 Prodigy modellerine bakabilirsin
Mekanik daha iyi değil midir herkes mekanik öneriyor da o yüzden

Küçük enter çok rahatsız ediyor mu diğer tuşlarla, silme tuşu ile karışıyor mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mekanik daha iyi değil midir herkes mekanik öneriyor da o yüzden
ms süreleri daha iyi tabii ki ama günümüz membran klavyeleri de gayet kaliteli tercih senin hem membran klavyeler daha sessiz çalışıyor kendim SteelSeries Apex 150 kullanıcısıyım çok sessiz çalışıyor

yoo benim klavyemde küçük enter var ben hiç rahatsı olmuyorum tabi bu birazda alışkanlık ben kaç yıldan beri küçük enter kullanıyorum ve bence küçük enter daha modern duruyo

Gamepower saber kullanıyorum çok memnunum.

saber rgb öneririm switch seçenekleri mevcut ve parasını haketmekte hem performans açısından hemde estetik açısından

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,463
Üyeler
189,844
Son üye
sigmaboy
Geri