berke.ugur
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
Arkadaşlar genellikle cs:go, lol gibi oyunları oynatabilen. Amd işlemcisi ve 8gb ram'i olan laptop arıyorum. Tavsiyelerinize açığım.
Bende farkındayım masa üstü bilgisayarın performans olarak çok daha iyi olduğunu ama memlekete sürekli gidip geldiğim için laptop almam lazım ve bu laptopu abimle birlikte kullanacağım için sabit bir odada kalmaması daha iyi. Beklediğim performansta belli zaten giriş seviyesi oyunları (cs:go,lol vb) düzgün çalıştırsın yeterli. Laptoplarda önerebileceğin bir ürün var mı ?Merhaba dostum, belki şuan söyliyeceğim şeyleri daha önce duymuşsundur ve cidden kusura bakma 3000 veya 4000tl segmentinde laptop almak hem seni performans konusunda geride bırakacak hem yaz mevsimine girdiğimiz için çok ısınacağı için bu durumdan muzdarip olabilirsin ancak çok fazla seyahat eden biri isen veya Masaüstü bilgisayar koyacak yerin yoksa yinede bir laptop almak senin için iyi olabilir. Kendine iyi bak. Sağlıcakla kal!
Tekrardan merhaba dostum! Senin hoşuna gidebilecek bir ürüm buldumBende farkındayım masa üstü bilgisayarın performans olarak çok daha iyi olduğunu ama memlekete sürekli gidip geldiğim için laptop almam lazım ve bu laptopu abimle birlikte kullanacağım için sabit bir odada kalmaması daha iyi. Beklediğim performansta belli zaten giriş seviyesi oyunları (cs:go,lol vb) düzgün çalıştırsın yeterli. Laptoplarda önerebileceğin bir ürün var mı ?