Neler Yeni

3500₺ Laptop Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet can
Bütçe
3500
Arkadaşlar masaüstü al demeyin

Merhaba arkadaşlar laptop alicagim ama bilemedim yardımcı olurmusunz işlemci filan nasil olmalı u model alma diyorlar. Herkese iyi günler ve iyi forumlar dilerim . Bütçe 3k
4k çıka bilirim

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
Arkadaşlar masaüstü al demeyin

Merhaba arkadaşlar laptop alicagim ama bilemedim yardımcı olurmusunz işlemci filan nasil olmalı u model alma diyorlar. Herkese iyi günler ve iyi forumlar dilerim . Bütçe 3k
4k çıka bilirim
ikinci elde i7 6 nesil 1050 li bir şey bulunabilir.

Denji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Furkan Deniz
Oyun odaklı arıyorsan 3.5k'ya sıfır bulman imkansız. Letgo, sahibinden vs. sitelere bak istersen 2. el. 2. el alırken de tavsiyem uzaktan alma derim. Ürünü görüp inceleyip alman en sağlıklısı. Ürünü aldıktan sonra adama ulaşamayabilirsin o adamın vicdanına kalmış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun odaklı arıyorsan 3.5k'ya sıfır bulman imkansız. Letgo, sahibinden vs. sitelere bak istersen 2. el. 2. el alırken de tavsiyem uzaktan alma derim. Ürünü görüp inceleyip alman en sağlıklısı. Ürünü aldıktan sonra adama ulaşamayabilirsin o adamın vicdanına kalmış.
Evet 2.el almayı düşünüyorum yurt dışından getitiricegim peki 2.el ne önerirsin

Denji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Furkan Deniz
Evet 2.el almayı düşünüyorum yurt dışından getitiricegim peki 2.el ne önerirsin
Dostum yurtdışından getirtmeni tavsiye etmem. Ürün sorunlu çıkarsa çok uğraşırsın. Yaşadığın şehire göre yakınlarda bulursan daha uygun olur. 3.5k - 4k fiyatına en fazla Monster'ın eski 1050 Ti'li laptoplarını bulursun diye düşünüyorum. Benim tavsiyem kasa toplaman. Eğer sürekli yolculuk yapmıyorsan veya üniversite okumuyorsan zaten laptop tavsiye etmem kesinlikle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,594
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom