35000 TL Toplama bilgisayar önerisi.

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
35000
Arkadaşlar yaklaşık 35.000 TL civarında bir toplama bilgisayar arıyorum. Herhangi bir önerisi olan yazabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Şuan gündemde ki sistemler.

Şuan gündemde ki sistemler.
Hocam attığınız linklerdeki RTX ekran kartı olan sistemler tükenmiş. Acaba başka önerebileceğiniz sistemler var mıdır RTX'li?

Hocam attığınız linklerdeki RTX ekran kartı olan sistemler tükenmiş. Acaba başka önerebileceğiniz sistemler var mıdır RTX'li?
Evet malesef tükenmiş eğer aceleniz yoksa gene vatanı bekleyip ordan alabilirsiniz stoklar sık sık yenileniyor. Bekleyemezseniz akşama doğru ancak araştırma yapıp öyle önerebilirim.

Evet malesef tükenmiş eğer aceleniz yoksa gene vatanı bekleyip ordan alabilirsiniz stoklar sık sık yenileniyor. Bekleyemezseniz akşama doğru ancak araştırma yapıp öyle önerebilirim.
Tahmini eylül ayı gibi alıcam bilgisayarı. Fiyatlar artar mı diye düşünüyorum sürekli. Onun bi' tedirginliği var üzerimde.

Tahmini eylül ayı gibi alıcam bilgisayarı. Fiyatlar artar mı diye düşünüyorum sürekli. Onun bi' tedirginliği var üzerimde.
Valla kesin bişey söylemek mümkün değil en mantıklı olanı iyi bir sistem denk düşürse bütçe de el verirse almak.

Aynen öyle yapmak lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de öyle gördüm birkaç yerde ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem.
Hayırlısı olsun dostum.

Geri