baranofrivia
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
- Bütçe
- 35000
Arkadaşlar yaklaşık 35.000 TL civarında bir toplama bilgisayar arıyorum. Herhangi bir önerisi olan yazabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
Hocam attığınız linklerdeki RTX ekran kartı olan sistemler tükenmiş. Acaba başka önerebileceğiniz sistemler var mıdır RTX'li?AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12G - PRIME A620M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12G - PRIME A620M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
AMD RYZEN 9600X-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-CORSAIR 16GB-512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD RYZEN 9600X-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-CORSAIR 16GB-512GB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
AMD R5 7500F - RTX 4060 TI OC 8G - A620M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 4060 TI OC 8G - A620M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Şuan gündemde ki sistemler.
Evet malesef tükenmiş eğer aceleniz yoksa gene vatanı bekleyip ordan alabilirsiniz stoklar sık sık yenileniyor. Bekleyemezseniz akşama doğru ancak araştırma yapıp öyle önerebilirim.Hocam attığınız linklerdeki RTX ekran kartı olan sistemler tükenmiş. Acaba başka önerebileceğiniz sistemler var mıdır RTX'li?
Tahmini eylül ayı gibi alıcam bilgisayarı. Fiyatlar artar mı diye düşünüyorum sürekli. Onun bi' tedirginliği var üzerimde.Evet malesef tükenmiş eğer aceleniz yoksa gene vatanı bekleyip ordan alabilirsiniz stoklar sık sık yenileniyor. Bekleyemezseniz akşama doğru ancak araştırma yapıp öyle önerebilirim.
Valla kesin bişey söylemek mümkün değil en mantıklı olanı iyi bir sistem denk düşürse bütçe de el verirse almak.Tahmini eylül ayı gibi alıcam bilgisayarı. Fiyatlar artar mı diye düşünüyorum sürekli. Onun bi' tedirginliği var üzerimde.
Fiyatlar düşecek gibi ama emin değilimTahmini eylül ayı gibi alıcam bilgisayarı. Fiyatlar artar mı diye düşünüyorum sürekli. Onun bi' tedirginliği var üzerimde.
Aynen öyle yapmak lazım.Valla kesin bişey söylemek mümkün değil en mantıklı olanı iyi bir sistem denk düşürse bütçe de el verirse almak.
Ben de öyle gördüm birkaç yerde ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem.Fiyatlar düşecek gibi ama emin değilim
Hayırlısı olsun dostum.Aynen öyle yapmak lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben de öyle gördüm birkaç yerde ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem.