Arda54_TR
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,347
- İsim
- Arda Barınır
Arkadaşlar bugün boş zamanımda gayet uygun bi fiyata yüksek ayarda akıcı CSGO LOL VALORANT FORTNİTE, düşük ayarlarda 60fps alacağınız GTA 5 tarzı oyunlar için bi APU sistem hazırladım ileride biraz para biriktirip 5500xt 8gb veya 1650s4gb alırsanız size cayır cayır bir performans sunar
Sisteme geçelim
En önemli şeylerden biri anakart B450 chipsetini kullanmak istedim çünkü overclock vazgeçilmezdir. İleride upgrade yapıldığında işe yarayacak bi anakart seçtim tabii ki S2H
www.akakce.com
Sırada kasamız var 4 fanlı ön ve üst tarafı full mesh olan 240mm sıvı soğutma takabileceğiniz giriş seviyesi ışıklı mışıklı bir kasa
www.akakce.com
Sıra güç kaynağımızda gayet yeterli seviyede kaliteli bir güç kaynağı seçtim, belirteyim güç kaynakları konusunda pek bilgim yok o yüzden ÇÖP demezseniz sevinirim bu fiyat bandında iyi bir güç kaynağı varsa yazarsınız
www.akakce.com
Sıra ramlerde apu sistem olduğu için 3600mhzlik bir ram seçtim 8gb şuanlık yeterli olur eğer bütçe varsa birtane daha alınıp bi 3 yıl daha idare edebilirsiniz
www.akakce.com
önemli parçamız apumuzdayız
12nm olan 4c/8t(yanlış bilmiyosam) olan bir r5 3400g apumuzu seçtim vega 11 gpusuyla e spor oyunlarında gayet yeterli olacaktır.
www.akakce.com
Son olarak oyunlarımız kuracapımız ve windowsu bize 10snde açacak bir ssd, şuanda fiyatına göre efsane olan bir ssd seçtim
www.akakce.com
Arkadaşlar ben sistemi topladığımda 3.5k tutuyor şuana göre gayet yeterli seviyede ve yeterli güçte bir sistem beğenmediğiniz veya gereksiz/eksik gördüklerinizi nazikçe belirtirseniz sevinirim iyi forumlar.
Sisteme geçelim
En önemli şeylerden biri anakart B450 chipsetini kullanmak istedim çünkü overclock vazgeçilmezdir. İleride upgrade yapıldığında işe yarayacak bi anakart seçtim tabii ki S2H
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.919,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Sırada kasamız var 4 fanlı ön ve üst tarafı full mesh olan 240mm sıvı soğutma takabileceğiniz giriş seviyesi ışıklı mışıklı bir kasa
![www.akakce.com](https://cdn.akakce.com/darkflash/darkflash-aquarius-led-fanli-atx-oyuncu-kasa-z.jpg)
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sıra güç kaynağımızda gayet yeterli seviyede kaliteli bir güç kaynağı seçtim, belirteyim güç kaynakları konusunda pek bilgim yok o yüzden ÇÖP demezseniz sevinirim bu fiyat bandında iyi bir güç kaynağı varsa yazarsınız
![www.akakce.com](https://cdn.akakce.com/z/thermaltake/thermaltake-litepower-ps-ltp-0550npcneu-2-550-w.jpg)
Thermaltake Litepower PS-LTP-0550NPCNEU-2 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermaltake Litepower PS-LTP-0550NPCNEU-2 550 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Thermaltake Litepower PS-LTP-0550NPCNEU-2 550 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Sıra ramlerde apu sistem olduğu için 3600mhzlik bir ram seçtim 8gb şuanlık yeterli olur eğer bütçe varsa birtane daha alınıp bi 3 yıl daha idare edebilirsiniz
Neoforza 8 GB 3600 MHz DDR4 CL19 NMUD480E82-3600DB11 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Neoforza 8 GB 3600 MHz DDR4 CL19 NMUD480E82-3600DB11 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Neoforza 8 GB 3600 MHz DDR4 CL19 NMUD480E82-3600DB11 Ram özelliklerini incele, 749,55 TL'den başlayan fırsatları yakala!
önemli parçamız apumuzdayız
12nm olan 4c/8t(yanlış bilmiyosam) olan bir r5 3400g apumuzu seçtim vega 11 gpusuyla e spor oyunlarında gayet yeterli olacaktır.
![www.akakce.com](https://cdn.akakce.com/amd/amd-ryzen-5-3400g-dort-cekirdek-3-70-ghz-z.jpg)
AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Son olarak oyunlarımız kuracapımız ve windowsu bize 10snde açacak bir ssd, şuanda fiyatına göre efsane olan bir ssd seçtim
![www.akakce.com](https://cdn.akakce.com/patriot/patriot-240-gb-burst-pbu240gs25r-2-5-sata-3-0-z.jpg)
Patriot Burst PBU240GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Burst PBU240GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Patriot Burst PBU240GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Arkadaşlar ben sistemi topladığımda 3.5k tutuyor şuana göre gayet yeterli seviyede ve yeterli güçte bir sistem beğenmediğiniz veya gereksiz/eksik gördüklerinizi nazikçe belirtirseniz sevinirim iyi forumlar.