37 Bin TL'ye Canavar Bilgisayar

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

beyyz16

80+
Reaksiyon skoru
32
Yanlış Bilgilendirme - Uyumsuz Soket
Bütçe
37806
Zamanın Tüm oyunlarını akıcı bir şekilde oynatabilecek tüm işlerinizi kolaylıkla yapabilieceğiniz bir bilgisayar. Şimdiden alacaklara hayırlı olsun dolar artmadan alın.

Ekler

• 2346.png
    2346.png
    23.2 KB · Hit: 69
Zamanın Tüm oyunlarını akıcı bir şekilde oynatabilecek tüm işlerinizi kolaylıkla yapabilieceğiniz bir bilgisayar. Şimdiden alacaklara hayırlı olsun dolar artmadan alın.
alınmaz bu fiyata 7800xt 7500f var daha iyi

hatalarla dolu berbat bir pc

1. anakart amd am5 soket seçtigin işlemci intel 1700 soket

2. gene anakart ddr5 seçtigin ddr4

3. o güç kaynagına o işlemcyi taktıgın anda sistemi yakar patlatır

4. gene 14600kf gibi güçlü bri işlemciye o sogutucu olmaz sogutmaz işlemci yakar

Özellikle çabaladın mı bu kadar uyumsuz olması için 😂

Dostum alma o bütçeye 3060 ti alınmaz ve tek oda değil sistem baştan aşağı uyumsuzlukla dolu.

Kanka troll musun
Çünkü amd anakart yanina intel işlemci ve ddr5 sisteme ddr4 anakart secmissiniz ve ayni paraya 4070 ti 4070 super sistem toplanır.

bunu kım dızdı la kor oldum

tek sıkıntı bu mu sence?
fiyata baktım işlemciye baktım ekran kartına baktım gerisine bakma ihtiyacı duymadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Troll konu gibi ama Hesap oluşturulma bugün zamanın tüm oyunlarını akıcı falan 😃😃

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,086
Üyeler
197,129
Son üye
çakaçiko
Geri