Bu sistemi ben aldim. Pazartesi bekliyorum grlecek. Ama nedense pek alan yok gibi. 2 aydir belki 3 aydir hergun takip ediyorum ,girip cikmadigim yer kalmadi. 40 43 k dan asagi soyle bir sistem yok. Aslinda cayir cayir satmasi lazim. ( bir alakam yok ben aldim fiyede cok iyi demiyorum 40 k altinda 4070 superli sistem yok abi. 39.650 tl mi ne var en yakin ) ve agustos eylulde bomba gibi zamlar patlayacak. Kara cuma falan tirt olacak benden demesi gordugunuzu uygun sistemi alin gecin abi.
Fiyatı 40 olanmı2 k daha koyarsan bu var değiştirmen gereken bir şey yok sistemde parçalar kaliteli.
Sİnerji de vok trooper v4 var link atılmıyor atamadım.
Sadece anakartı yükseltebilirsniz b650m p olan o kadar.Bunda neyi özelleştirebiliriz
Soğutucu yeterlimiSadece anakartı yükseltebilirsniz b650m p olan o kadar.
Soğutucu yeterlimi
satılmamasının sebebi ekran kartının ısınma problemi olmasıBu sistemi ben aldim. Pazartesi bekliyorum grlecek. Ama nedense pek alan yok gibi. 2 aydir belki 3 aydir hergun takip ediyorum ,girip cikmadigim yer kalmadi. 40 43 k dan asagi soyle bir sistem yok. Aslinda cayir cayir satmasi lazim. ( bir alakam yok ben aldim fiyede cok iyi demiyorum 40 k altinda 4070 superli sistem yok abi. 39.650 tl mi ne var en yakin ) ve agustos eylulde bomba gibi zamlar patlayacak. Kara cuma falan tirt olacak benden demesi gordugunuzu uygun sistemi alin gecin abi.
Para kalmadı herhalde millette. Pahalı bir sistem, aynı şekil f/p bir 4060 5600/12400F çıksa bitmişti şu an. Bu sekil sistemler hemen bitmiyor. Abdullah Abi de 36-37K dan aşağı yokken 30K ya 5600 4070 yapmıştı gaming gen'e. 2 ay falan kaldı stokta.Bu sistemi ben aldim. Pazartesi bekliyorum grlecek. Ama nedense pek alan yok gibi. 2 aydir belki 3 aydir hergun takip ediyorum ,girip cikmadigim yer kalmadi. 40 43 k dan asagi soyle bir sistem yok. Aslinda cayir cayir satmasi lazim. ( bir alakam yok ben aldim fiyede cok iyi demiyorum 40 k altinda 4070 superli sistem yok abi. 39.650 tl mi ne var en yakin ) ve agustos eylulde bomba gibi zamlar patlayacak. Kara cuma falan tirt olacak benden demesi gordugunuzu uygun sistemi alin gecin abi.
AynenFiyatı 40 olanmı