Neler Yeni

39 TL'ye AC Odyssey ve Witcher 3 G.O.T.Y. Edition Alınır Mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
Witcher 3 G.O.T.Y. Edition 15 TL
AC Odyssey Deluxe Edition 24 TL

Sizce alınır mı alınır ise oyunlar hakkındaki görüşlerinizi de belirtirseniz sevinirim.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
%101 alınır

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,370
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Sizce alınır mı alınır ise oyunlar hakkındaki görüşlerinizi de belirtirseniz sevinirim.
Alınır. Bedava neredeyse. Ben Odyssey i 120 liraya falan almıştım. İkisi de uzun süren oyunlar yalnız. Bunu göz önünde bulundur. Sıkılmayacaksan al.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,881
İsim
Okan Aslantaș

Almadiysaniz henuz ac deluxe edition yerine gold edition alin. Deluxe edition da zirh kilic vs veriyor sadece. Goldda ise hem ekstra hikaye dlcsi. Hemde season pass icerdigi icin yaninda ac 3 remastered oyununu da hediye veriyolar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunu ben de merak ediyorum hikayesi nasıl acaba ? hiç ac oynamadım da önceden
Dost Kayaoğlu büyük bir AC gömücüsüdür kendisi o bile beğenmiş bi de yan oyunlarla iyi olabilir iye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Almadiysaniz henuz ac deluxe edition yerine gold edition alin. Deluxe edition da zirh kilic vs veriyor sadece. Goldda ise hem ekstra hikaye dlcsi. Hemde season pass icerdigi icin yaninda ac 3 remastered oyununu da hediye veriyolar.
deluxe de yok mu yan oyunlar ya tüh bi bakmam lazım fiyata

Alınır. Bedava neredeyse. Ben Odyssey i 120 liraya falan almıştım. İkisi de uzun süren oyunlar yalnız. Bunu göz önünde bulundur. Sıkılmayacaksan al.
gta 5 i %30 35 bitirdim ve 1 saat giriyorum 10 günde bayıp çıkıyorum bilemiyorum valla

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,370
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Dost Kayaoğlu büyük bir AC gömücüsüdür kendisi o bile beğenmiş bi de yan oyunlarla iyi olabilir iye düşünüyorum

gta 5 i %30 35 bitirdim ve 1 saat giriyorum 10 günde bayıp çıkıyorum bilemiyorum valla
The witcher neyse de. Ac odyysey çoook uzun oyun hocam. 2 aydır bitiremedim doğru düzgün.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,881
İsim
Okan Aslantaș

Hocam konuma bakabilirsiniz anlatmistim orda Başlık 'Epic gameste 60tl lik kupon ile alınabilecek oyunlar' https://forum.donanimarsivi.com/konu/epic-gameste-60tl-lik-kupon-ile-alinabilecek-oyunlar.377586/
Ayrica oyunlarin deluxe gold editionlari ne veriyor internetten bakabiliyorsunuz

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Witcher 3 ve AC : Odyssey alınır hatta bence AC: Odyssey bi konuda iyi o da at sürme mekanikleri Witcher 3'de berbat ama AC daha güzel bi mekanik sunuyor ben NOW üstünden oynadım sarıyor.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Ikisini bu fiyatımıı w0w net alınır bide witcher 3 ün gotysi al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular