Amele yan görevleri dersen tabi oyun kısa olur. Yan görevlerin çoğunun ana hikayeyle alakası var. Ben de witcher ı 16 saat oynadım ve sıkıldım. Ama Odyssey i 100 saattir oynuyorum ve oyunda daha haritanın yarısını göremedim.
Hocam, ne oyunun kısa olması? Öylesine dediğim bir şey değil ki, bildiğin oyun seni amele yerine koyuyor.
30-40 saat oynadıktan sonra oyun kendini aşırı tekrarlıyor. Sürekli bir tek düze paralı askerle dövüşmek, sıkıcı.
Binbir türlü hisara gidip hepsinde aynı şeyi yapmak, çok daha sıkıcı. Bunlara amele görevi denir, sürekli aynı şey.
Hikaye içeren yan görevleri yaptım zaten, aynı şekilde Medusa, Tepegöz gibi canavarları avlamayı da yaptım, bitti.
Geriye kalanlar zerre çeşitlilik içermeyen aynı şeyin tekrardan pişirilmiş hâli. Bundan kim niye zevk alsın ve yapsın?
Sandıkları yak, ülke sandığını yağmala, hisardaki önemli olan 2-3 polemarkı öldür, haydut kamplarını bul ve öldür.
Bu gibi görevlerim kaldı sadece, bunlar da amele görevi değil de nedir? Bunlara o kadar saat heba edilir mi yahu?